Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lasagnesuppe/

Lasagnesuppe

Da jeg serverede denne lasagnesuppe første gang, spiste Julie to mundfulde, før hun meddelte;

“Jeg tror sørme, vi har en ny livret her!”

En af Julies andre livretter, er så også denne lasagne og de minder unægteligt om hinanden. Men den traditionelle lasagne tager lidt længere tid, og er ikke sådan en man lige bikser sammen kl 17.30 på en hverdag. Jeg elsker den langtidssimrende lasagne! Men hver ting til sin tid …

Lasagnesuppe er hverdagsvenlig, meget hurtig at lave – og perfekt til efterårsvejr, regnvejr, hverdage og til dage, hvor man har brug for noget godt omsorgsmad. At min lasagnesuppe tilmed er fyldt af gode grøntsager det er jo kun et plus.

PT40Mter

Lasagnesuppe

4 pers.    40 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 minutter
Fremgangsmåde

valdemarsro youtubeSe opskriften hvor jeg laver den her >>

Kom løg, olie og hvidløg i en gryde og varm op. Sauter løgene til de er klare og bløde.

Skru op for varmen og kom kødet i gryden. Brun kødet godt under omrøring og kom derefter gulerødder, bladselleri og squash i, sammen med hakkede tomater, grøntsagsboullion og tomatpure.

Kog det i ca 15 minutter (kan sagtens koge meget længere tid, hvis det passer bedre ind i planlægningen – så tilføjes bare mere vand)

Kom lasagneplader i, ved at stikke dem ned i saucen med lidt mellemrum mellem pladerne, så de ikke klistre sammen. Lad lasagnepladerne koge med i 10 min eller til de er møre.

Smag til med salt og peber.

Anret i dybe tallerkener med et par tern grofthakket mozzarella rørt i lasagnesuppen, en klat ricotta i midten og lidt friskrevet parmesan over.