Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roert-tatar/

Rørt tatar med ovnbagte fritter

Rørt tatar er virkelig en vidunderlig nem og lækker luksusspise!

Når vi indimellem spiser på den Aarhusianske restaurant, Klassisk 65, så er det virkelig svært at overtale mig til at lade være med at bestille deres rørte tatar!
De rører tataren ved bordet og jeg har da lige luret dem et par tricks af. Den er nemlig toplækker og det er tilmed en ret som er super nem at lave derhjemme. Så det gjorde vi og jeg har planer om snart at gentage sucessen – med creme brulée til dessert. En middag med tatar på menuen, rundes nemlig virkelig godt af med creme brulée til dessert.

PT20Mter

Rørt tatar

4 pers.    20 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen lige inden servering og smag til med lidt ekstra af det, der evt mangler.

Del tataren i fire portioner og form tataren fladt på tallerkenen med en kniv, og top med en rå æggeblomme..