Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roert-tatar/

Rørt tatar med ovnbagte fritter

Rørt tatar er virkelig en vidunderlig nem og lækker luksusspise!

Når vi indimellem spiser på den Aarhusianske restaurant, Klassisk 65, så er det virkelig svært at overtale mig til at lade være med at bestille deres rørte tatar!
De rører tataren ved bordet og jeg har da lige luret dem et par tricks af. Den er nemlig toplækker og det er tilmed en ret som er super nem at lave derhjemme. Så det gjorde vi og jeg har planer om snart at gentage sucessen – med creme brulée til dessert. En middag med tatar på menuen, rundes nemlig virkelig godt af med creme brulée til dessert.

PT20Mter

Rørt tatar

4 pers.    20 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Lige inden servering – Rør cirka halvdelen af alle ingredienserne sammen med oksekødet, smag til og tilpas med resten alt efter smag og behag. Hvor meget der skal i af hver smagsgiver er en individuel vurdering, mængden er tilpasset så den er afstemt perfekt til vores smagsløg.

Del tataren i fire portioner og form tataren fladt på tallerkenen med en kniv, og top med en rå æggeblomme..