Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagt-kylling/

Bagt kylling med kartofler og krydderurter – lørdagskylling deluxe

Virkelig nem og lækker kylling i fad, som er perfekt til en lørdagsmiddag og som tilmed er dejlig nem at lave.

Her har jeg tilberedt retten med kartofler og gulerødder, men man kunne også sagtens supplere op med flere rodfrugter eller fx tilberede den med sommersøde solmodne tomater, squash og majskorn fra en lækker majskolbe … når de lækkerier er i sæson. Den ovnbagte kylling giver masser smag til grønt og en god grøntsagsboullion giver en virkelig skøn smag.

Prøv også: opskrift på helstegt kylling i ovn >>

PT60Mter

Bagt kylling med kartofler og krydderurter - lørdagskylling deluxe

4 pers.    60 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 minutter
Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad grundigt med smør. Skær kartoflerne i halve og kom kartofler, gulerødder og boullion i fadet, sammen med krydderurterne. Vend det godt sammen.

Krydre kyllingestykkerne godt med salt og peber, læg dem øverst i fadet og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter eller til kartoflerne er møre og kyllingen gennemstegt og med sprødt skind.

Drys med friske krydderurter inden servering og server med en god blandet salat og lækkert brød.