Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner


Saftig og lækker krydret kyllingebryst med bacon, hvidløgsflødeost og pistaciekerner.
Det er en nem, enkel og lækker ret, som alligevel snildt kan gøre sig glimrende til et weekendmåltid, såvel som til hverdagene.
Jeg servere den gerne med 1-2 salater til, fx min rucolasalat og et bagt spidskål, samt måske en gang herlig salviepasta eller cacio e pepe
Prøv også: få flere gode forslag til salat opskrifter her >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
- 4 kyllingebryst, filetter
- 12 skiver bacon
- 1 dl pistaciekerner
- 100 g hvidløgsflødeost
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Bank de 4 kyllingebrystfiletter flade med en kødhammer eller håndfladen.
Smør dem med hvidløgsost, drys med friskkværnet sort peber og halvdelen af de finthakkede pistaciekerner – gem resten af pistaciekernerne til servering.
Rul dem sammen enkeltvis og rul bacon om.
Steg kyllingerullerne på alle sider på en pande eller på grillen i ca 15 minutter ved middelvarme til bacon er sprød og kyllingekødet er gennemstegt. Eller bag dem i ovnen i et lille smurt ovnfast fad ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Skæres over på midten ved servering og drysses med pistaciekerner.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg har selv ofte lave samme bare med pesto og et par skiver ekstra parmesan som fyld. Bacon bliver ofte erstattet af parmaskinke eller lign. Vi kalder dem “italiensk cordon bleu” :-)
Dejlig ret – jeg serverer en sauce af blandede svampe, piskefløde, hakkede tomater (fra dåse) – krydderurter Salvie og Timian, presset hvidløg – dertil Jasmin Ris – hælder kødsaft fra kyllingebryst og bacon i saucen og jævner en smule – :)
Uhmm, det lyder lækkert :)
Kh Ann-Christine
I stedet for flødeost bruger jeg feta og soltørrede tomater :-)