Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingebryst-svoebt-bacon/

Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner

Saftig og lækker krydret kyllingebryst med bacon, hvidløgsflødeost og pistaciekerner.

Det er en nem, enkel og lækker ret, som alligevel snildt kan gøre sig glimrende til et weekendmåltid, såvel som til hverdagene. Jeg servere den gerne med 1-2 salater til, fx min rucolasalat og et bagt spidskål, samt måske en gang herlig salviepasta eller cacio e pepe

Prøv også: få mange flere gode forslag til salat opskrifter her >>

PT25Mter

Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner

4 pers.    25 minutter
4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst, filetter
  • 12 skiver bacon
  • 1 dl pistaciekerner
  • 100 g hvidløgsflødeost
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift
25 minutter
Fremgangsmåde

Bank de 4 kyllingebrystfiletter flade med en kødhammer eller håndfladen.

Smør dem med hvidløgsost, drys med friskkværnet sort peber og halvdelen af de finthakkede pistaciekerner – gem resten af pistaciekernerne til servering.

Rul dem sammen enkeltvis og rul bacon om.

Steg kyllingerullerne på alle sider på en pande eller på grillen i ca 15 minutter ved middelvarme til bacon er sprød og kyllingekødet er gennemstegt. Eller bag dem i ovnen i et lille smurt ovnfast fad ved 175 grader varmluft i 20 minutter.

Skæres over på midten ved servering og drysses med pistaciekerner.