Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingebryst-svoebt-bacon/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Festmad, Forår, Italiensk, Nem Hverdagsmad, Sommer, Vinter

Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner

Saftig og lækker krydret kyllingebryst med bacon, hvidløgsflødeost og pistaciekerner.

Det er en nem, enkel og lækker ret, som alligevel snildt kan gøre sig glimrende til et weekendmåltid, såvel som til hverdagene.

Jeg servere den gerne med 1-2 salater til, fx min rucolasalat og et bagt spidskål, samt måske en gang herlig salviepasta eller cacio e pepe

Prøv også: få flere gode forslag til salat opskrifter her >>

PT25MPT25M4

Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner

Tid i alt25 min.
Arbejdstid25 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst, filetter
  • 12 skiver bacon
  • 1 dl pistaciekerner
  • 100 g hvidløgsflødeost
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Bank de 4 kyllingebrystfiletter flade med en kødhammer eller håndfladen.

Smør dem med hvidløgsost, drys med friskkværnet sort peber og halvdelen af de finthakkede pistaciekerner – gem resten af pistaciekernerne til servering.

Rul dem sammen enkeltvis og rul bacon om.

Steg kyllingerullerne på alle sider på en pande eller på grillen i ca 15 minutter ved middelvarme til bacon er sprød og kyllingekødet er gennemstegt. Eller bag dem i ovnen i et lille smurt ovnfast fad ved 175 grader varmluft i 20 minutter.

Skæres over på midten ved servering og drysses med pistaciekerner.