Menu×
 

Simremad

Skøn simremad der i timevis simrer i gryden og spreder velduft i hele køkkenet og oven i købet bare står og nærmest passer sig selv indtil det er klar til servering. Jeg elsker simreretter – det er retter hvor der virkelig er saft, kraft og velsmag koncentreret i hver mundfuld og hvor kødet får lov at blive smørmørt af at simre i gryden i timevis.
Mens gryden klarer arbejdet, så kan man nyde søndagen ’ herhjemme er det oftest søndag der er en simremad dag – med boglæsning, leg, afslapning eller en god film. Når først maden er i gryden, så kræver den nemlig ikke så meget.
Her får du en samlet side med opskrifter på gode simreretter, og der kommer løbende nye til.





Bønnegryde
Lasagne
Hønsefrikassé
Kalvefrikassé
Svinekæber - braiserede med øl
Marokkansk kyllingegryde med abrikos og kikærter
Kylling med hvidvin, flødesauce, svampe og urter
Braiseret svinenakke med æbler og timian
Tandoori Kylling
Hønsekødssuppe med kødboller
Osso buco med safranrisotto
Kylling med appelsin
Boeuf Bourguignon
Bøf Stroganoff med fløjsblød cremet kartoffelmos
Skipperlabskovs
Gullash
Chili oksekødsgryde
Oksehalesuppe
Coq au vin
Gullashsuppe
Andesteg - langtidsstegt and med appelsin og timian