Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pho-nudelsuppe-med-asiatisk-ribbensteg/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Forår, Simremad, Sommer, Suppe, Vinter

Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg

Denne Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg, må I endelig prøve! Jeg er vild med den og den er et kæmpe hit, når jeg servere den for min familie. Velsmagende mild suppe og saftigt kød med knasende sprød svær, serveret med nudler og en masse velsmagende duftende urter. SÅ godt!

Den saftige ribbensteg passer sig selv i ovnen, så selv om retten tager lidt tid før den står klar til servering, så kan man nå en masse andet imens.

Prøv også: flere lækre opskrifter på asiatisk mad >>

Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT3HPT45M4
Ingredienser
  • Ribbensteg
  • 800 g ribbensteg
  • 1 tsk five spice
  • 1 tsk brun farin
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
  • 0,50 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 løg, meget finthakket
  • 1 tsk olivenolie
  • salt
  • Suppe
  • 1,50 liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk five spice
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk fishsauce
  • 1 spsk riseddike
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 250 g nudler
  • 4 forårsløg, fintsnittet
  • 150 g bønnespirer
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 håndfuld thaibasilikum
  • 1 rød chili, skåret i ringe
  • 1 lime, til at dryppe over
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Asiatisk ribbensteg
Fjern evt. ben og læg ribbenstegen på et skærebræt med sværen nedad. Skær 1 cm dybe riller hele vejen på tværs af kødsiden under ribbenstegen.

Bland five spice, brun farin, citronskal, salt og friskkværnet peber i en skål og gnid det grundigt i rillerne. Fordel derefter finthakket løg i rillerne.

Vend ribbenstegen om og rids sværen på langs og tværs i ca. 1 cm brede tern, pas på ikke at skære ned i kødet, men rids kun svær og fedtlaget. Gnid sværen grundigt med olie og salt.

Læg sværen i et ovnfast fad med bagepapir og sæt stegen i en kold ovn. Sæt temperaturen på 125 grader og steg ribbenstegen i 2 timer ved den lave varme. Skru derefter temperaturen op til 230 grader, og steg videre til sværen er knasende sprød.

Nudelsuppe
Kom grøntsagsboullion, fivespice, ingefær, hvidløg, fishsauce, riseddike og friskkværnet peber i en gryde og kog op. Smag godt til, kog nudlerne i suppevandet efter anvisning på emballagen.

Skær ribbenstegen i mundrettet stykker.

Fordel den varme nudelsuppe i skåle, server med ribbensteg med sprøde svær, bønnespirer, forårsløg, krydderurter og chili, samt lime i både til at dryppe over.