Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cremet-tomatsuppe-med-mascarpone/

Cremet Tomatsuppe med mascarpone

I aften skal vi have cremet tomatsuppe med mascarpone.

Suppe er altid et stort hit herhjemme og tomatsuppe er en nem måde at få lokket lidt skjulte grøntsager i krudtuglerne.

Jeg har eksperimenteret lidt og billedet er fra sidste gang jeg prøvede denne nye variation af den skønne tomatsuppe. Denne gang har jeg lavet tomatsuppen uden suppenudler og med endnu flere grøntsager. For at der ikke skal gå helt helse i den, så er der tilsat et par skefulde lækker mascarpone. Mascarpone gør suppen lækker cremet, meget fyldig og lækker. Jeg kommer to store skefulde i, det synes jeg er meget passende.

PT30Mter

Cremet tomatsuppe

4 pers.    30 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Sauter løg, hvidløg og porre i en gryde med olivenolie, til løgene er gyldne og let gennemsigtige.

Tilsæt kartofler, gulerødder, hakkede tomater, tomatpuré og bouillon. Læg låg på og lad det simre i 15-20 minutter.

Blend suppen og tilsæt mascarpone eller piskefløde og smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Det smager dejligt med brød (evt hvidløgsostebrød) og frisk basilikum på toppen