Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/falafler/

Falafler

Elsker du ikke bare falafler?
Perfekte og sprøde med knasende skorpe, hvor midten til gengæld er krydret og lækker blød.

Disse falafler er altså bare virkelig, virkelig gode – Vi er vilde med dem og jeg laver altid en ret stor portion af min favorit opskrift, som er blevet til over en hel del forsøg og som jeg deler med jer her.

Disse falafler skal endelig tilberedes med kikærter der har været iblødsat men ikke kogt, det giver de lækreste falafler med den helt rigtige smag.

Se videoen, hvor jeg laver opskriften på YouTube her>>

PT12H

Falafler

32 stk.    12 timer
32 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
12 timer
Fremgangsmåde

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg viser opskriften her >>

 

De tørrede kikærter sættes i blød i koldt vand i 12-24 timer.

Skyl kikærterne grundigt (de skal ikke koges) og blend derefter alle ingredienserne til falafler sammen. Brug gerne en foodprocessor.

Form runde falafler med en ske i hånden og steg dem i varm olie til de er fine sprøde og lækre.

De er bedst friteret i en halv liter olie, men de kan også tilberedes på en pande, i ovnen, eller på en æbleskivepande.

TIP
Er falafel-farsen lidt for våd, så tilsæt et par spsk havregryn, groft mel eller ekstra rasp.