Menu×
 

Mellemøstens køkken

Mellemøstens køkken er fantastisk!

Krydrede grøntsagsretter, dampende varme kebabber, cremet hummus og lækre lune brød. Det mellemøstlige køkken er velduftende, velsmagende og vidunderligt, og det indbyder til, at man serverer adskillige retter, dip og fladbrød til den helt store skønne middag med mange mennesker til måltidet rundt om bordet. Man kan dog også sagtens vælge få favoritter ud og nøjes med mindre til et mere hverdagsvenligt niveau.

Server gerne retterne fra det mellemøstlige køkken sammen med godt brød, humus, haydari, feta, gode oliven og en eller flere salater.
Her får du mine bud på skønne opskrifter der passer perfekt til – enkelte af dem er måske ikke 100 % autentiske, men jeg lover dig at de passer perfekt ind i en menu med de andre retter alligevel


Tilbage


Marokkansk kyllingegryde med abrikos og kikærter
Salat med bulgur og abrikos
Dukkah
Fattoush - brødsalat
Hvidløgsolie
Lammefrikadeller
Bagte auberginer med bulgur
Kofta
Stegt blomkål med tahin og granatæble
Farserede Squash med bulgur
Tabouleh - bulgursalat
Falafelvaffel med lækker topping
Labneh - mellemøstlig frisk ost
Kikærtesalat med ristede gulerødder
Ristede græskarkerner - Pepitas
Kebab shawarma
Couscous salat
Grøntsagsgryde med kikærter
Haydari dip
Kyllinge Sharwarma
Shakshuka
Chai Sirup
Chiliolie til falafler og kebab
Hummus
Falafler
One pot ris med kylling
Grillet aubergine med tahindressing og mynte
Bagte gulerødder med rucola og feta
Lammekoteletter med mynte og rosmarin
Wraps med ristede kikærter og blomkål med sumak
Løgsalat
Baba Ganoush - Auberginedip
Pitabrød