Menu×
 

Mellemøstens køkken

Mellemøstens køkken er fantastisk!

Krydret, eksotisk og med en masse dejlige retter som fint kan spises alene i al deres enkelhed eller serveres sammen på kryds og tværs til den skønneste middag.

Server gerne retterne fra det mellemøstlige køkken sammen med godt brød, humus, haydari, feta, gode oliven og en eller flere salater.
Her får du mine bud på skønne opskrifter der passer perfekt til – enkelte af dem er måske ikke 100 % autentiske, men jeg lover dig at de passer perfekt ind i en menu med de andre retter alligevel





Falafler
Fattoush - brødsalat
Tabouleh - bulgursalat
Kikærtesalat med ristede gulerødder
Bagte gulerødder med rucola og feta
Couscous salat
Shakshuka
Marokkansk kyllingegryde med abrikos og kikærter
Salat med bulgur og abrikos
Dukkah
Hvidløgsolie
Lammefrikadeller
Bagte auberginer med bulgur
Kofta
Stegt blomkål med tahin og granatæble
Farserede Squash med bulgur
Falafelvaffel med lækker topping
Labneh - mellemøstlig frisk ost
Ristede græskarkerner - Pepitas
Kebab shawarma
Grøntsagsgryde med kikærter
Haydari dip
Kyllinge Sharwarma
Chiliolie til falafler og kebab
Hummus
One pot ris med kylling
Grillet aubergine med tahindressing og mynte
Lammekoteletter med mynte og rosmarin
Wraps med ristede kikærter og blomkål med sumak
Løgsalat
Chai Sirup
Baba Ganoush - Auberginedip
Dadelkonfektkugler med pebernøddesmag
Pitabrød