Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nem-og-hurtig-kebab/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Frokost, Mellemøstens køkken, Nem Hverdagsmad, Sommer, Vinter

Nem og hurtig kebab

Nem og hurtig kebab af lækkert kød og gode krydderier.

Sådan en lækker og hurtig omgang hjemmelavet kebab skal laves af kød egnet til at blive lynstegt. Det er ikke udskæringerne til simrekød vi er ude i, men i højere grad en god bøf, skåret i strimler eller måske lige frem en mørbrad. Kød der blot skal kysse panden og som så smager mørt, saftigt og lækkert sammen med de gode krydderier.

Denne lynhurtige kebab er lækkert til alt fra kebabsalat, pizza kebab, rullekebab og lignende skønne retter, hvor man gerne vil have godt og lækkert kød.

PT15MPT15M4

Nem og hurtig kebab

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g tykstegsbøf, skåret i meget tynde skiver
  • 0,50 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 0,50 tsk rosmarin, tørret
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 knivspids røget paprika
  • 1 knivspids kanel
  • 1 knivspids stødt nellike
  • 1 knivspids chiliflager
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 0,50 håndfuld bredbladet persille, finthakket til drys
  • 4 spsk olivenolie, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør krydderierne godt sammen og vend oksekødet med krydderierne.

Varm en pande op med olie og steg kødet lynhurtigt på alle sider og tag straks af panden. Drys med lidt persille inden servering.