Nem og hurtig kebab


Nem og hurtig kebab af lækkert kød og gode krydderier.
Sådan en lækker og hurtig omgang hjemmelavet kebab skal laves af kød egnet til at blive lynstegt. Det er ikke udskæringerne til simrekød vi er ude i, men i højere grad en god bøf, skåret i strimler eller måske lige frem en mørbrad. Kød der blot skal kysse panden og som så smager mørt, saftigt og lækkert sammen med de gode krydderier.
Denne lynhurtige kebab er lækkert til alt fra kebabsalat, pizza kebab, rullekebab og lignende skønne retter, hvor man gerne vil have godt og lækkert kød.
Nem og hurtig kebab
- 400 g tykstegsbøf, skåret i meget tynde skiver
- 0,50 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk oregano, tørret
- 0,50 tsk rosmarin, tørret
- 1 tsk sød paprika
- 1 knivspids røget paprika
- 1 knivspids kanel
- 1 knivspids stødt nellike
- 1 knivspids chiliflager
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 0,50 håndfuld bredbladet persille, finthakket til drys
- 4 spsk olivenolie, til stegning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Rør krydderierne godt sammen og vend oksekødet med krydderierne.
Varm en pande op med olie og steg kødet lynhurtigt på alle sider og tag straks af panden. Drys med lidt persille inden servering.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Tak for denne fantastiske opskrift. Jeg vil lave denne til min mand 50 års jubilæum, fordi det er hans yndlingsmad!
Dejligt at høre og rigtig god fornøjelse
Tillykke med ham :)
Kh Ann-Christine
hvor meget koster det at lave