Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-dejlig-lang-weekend/

En dejlig lang weekend

Vi har haft en rigtig god lang weekend, og har været til det dejligste bryllup i den smukke by Lønstrup i Nordjylland. Vi er vel hjemme igen og klar til at indtage hverdagen fra i morgen. Nu må jeg hellere komme i seng, så jeg er klar til den. Hverdagen, altså.

4 kommentarer
 • Line skrev:
  5. september 2011 kl. 22:51

  Lyder som en dejlig weekend! Og Lønstrup er bare den mest hyggelige lille by! Vi var i Blokhus i sommerferien, og var så en enkelt dag på udflugt til Lønstrup – næste sommer tror jeg, noget mere af ferien skal holdes der! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. september 2011 kl. 19:46

   Jeg kunne også godt have lyst til at holde en uges sommerferie i den by, det er ren idyl

 • MissMuffin skrev:
  6. september 2011 kl. 05:41

  Skal jeg nogsensinde giftes, så bliver det også i Lønstrup:)
  Vi drømmer tit om, at eje et sommerhus i Lønstrup, for vi har virkeligt tabt vores hjerter til den lille flække- men med de priser bliver det ved drømmen længe endnu:)

  • Ann-Christine skrev:
   6. september 2011 kl. 19:47

   Der er også virkelig idyllisk og smukt – og midt i al idyllen er også kontrasten fra den barske natur, vesterhavet og blæst – jeg elsker kontrasten! Jeg fik slet ikke kigget sommerhuspriser, det har jeg ellers også for vane – når jeg dagdrømmer på vores udflugter ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.