Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ramen-med-sproed-kylling/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Forår, Nem Hverdagsmad, Sommer, Suppe, Vinter

Ramen med sprød kylling

Nem opskrift på Ramen nudelsuppe med sprød kylling, grøntsager og æg.

Ramen er så lækkert og jeg kan virkelig godt lide de hverdagvenlige udgaver, hvor man får en masse næring, varme og komfortmad i en skål suppe. Her er min opskrift på en nem ramen serveret med sprød kylling, grøntsager, nudler, sesam og chili i en super lækker krydret suppe med miso.

Det smager vidunderligt, er nemt at tilberede og sådan en skål suppe er herlig at varme sig på ved spisebordet om aftenen.

Prøv også: ingefærkylling med appelsin og ris >>

PT30MPT30M4

Ramen med sprød kylling

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 25 g sesamfrø
  • 200 g ramen nudler
  • 4 æg
  • Sprød Kylling
  • 400 g kyllingefilet
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 æg, sammenpisket
  • 75 g pankorasp
  • 0,50 dl sesamolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Ramen Misosuppe
  • 1,50 liter grøntsagsbouillon
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 2 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 spsk miso
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk fishsauce
  • Fyld til ramen
  • 200 g pak choy, groft strimlet
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 lime, i både
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side til senere.

Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen. Hæld vandet fra og hæld kold vand over, så de ikke klistre.

Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter. Pil æggene.

Sprød kylling
Vend kyllingefiletterne med hvedemel, salt og peber. Vend dem derefter i en skål med sammenpisket æg og derefter med pankorasp. Tryk gerne pankoraspen lidt ned i kyllingebrystet.

Steg på en pande ved middelvarme i olie i cirka 6 minutter på hver side til de er sprøde og gyldne og helt gennemstegte.

Ramen suppe med miso
Kom grøntsagsboullion i en gryde med ingefær og hvidløg og kog op. Tag af varmen og rør misopasta i gryden, smag til med soja og fishsauce.

Skær den sprøde kylling i skiver og fordel nudler, kylling, pak choi, forårsløg og koriander i skåle. Hæld misosuppen over og anret med smilende æg, chiliflager, sesamfrø og lime til at dryppe over