Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/misosuppe/

Misosuppe

Misosuppe er en skøn, nem og mættende suppe, som kan varieres med mange grøntsager, alt efter hvad der er i køkkenskuffen.

I formiddags var vi et smut forbi den lokale asiatiske forretning, som har ALT hvad hjertet kan begære brug for kokkerier i det japanske køkken.

Vi skulle kun have edamamebønner. Men kom, som altid, ud derfra med en hel pose fyldt med lækkerier. Blandt andet miso, forårsløg, tofu, tangsalat, edamemebønner og tang.

PT15Mter

Misosuppe

2 pers.    15 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Rist svampene ved høj varme i lidt olie. Tag dem af varmen og drys med salt.

Bland miso med kogende vand, smag til med grøntsagsboullion og ingefær. Server i en skål med tofu, nudler, forårsløg, tang, grøntsager og svampe.