Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/beef-ramen/

Beef Ramen

Beef Ramen nudelsuppe er en skøn og lækker asiatisk ret, som vi spiste en del gange, da vi rejste i Asien – og det på trods af, at vi ikke var i nærheden af at være i Japan. Desværre. Vi overvejede det faktisk som en mulighed inden vi rejste hjemmefra. Men med 4 måneder rejse, så tænkte vi at det nok ville nappe en lidt for stor mundfuld af budgettet med et smut omkring Japan – et rejsemål, der ellers står temmelig højt på rejsedestinations-ønskelisten.

Ramensuppe kan spises året rundt og suppen kan fint laves med kylling eller vegetarisk – så bruger man blot hønsefond eller grøntsagsfond i stedet og enten kommer stegt kyllingekød eller helt undlader kødet og måske i stedet tilføjer ekstra grønt.

Uanset så smager det dejligt – og suppen kan snildt suppleres op af flere grøntsager fra grøntskuffen, så man lige kan få brugt hvad man har.

PT20Mter

Beef Ramen

2 pers.    20 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Steg bøfferne  på en pande i smør – giv dem 2-3 minutter på hver side, ved høj varme. De må gerne være rosa inden.  Tag bøfferne af og vend hurtigt spinat og champignon på panden i et minut ved høj varme under omrøring.

Kom okseboullion i en gryde sammen ramen-nudler og giv det et opkog.

Tilsæt soja, fishsauce, ingefær, chili, forårsløg, peberfrugt, champignon, babyspinat, varm op til lige knap kogepunktet – smag til og fordel suppen i to skåle.

Anret med bøf skåret i tynde skiver, halve æg, bønnespirer, forårsløg og lime til at dryppe over.