Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frikadeller/ Aftensmad Familiefavoritter, Frokost, Julefrokost, Juleopskrifter, Mormormad, Natmad, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Studenterfester og studenterkørsel

Frikadeller

Saftige frikadeller er jo ganske simpelt bare en af de bedste danske klassikere! Jeg serverer frikadeller til alt fra pitabrød til kold kartoffelsalat, varm grønlangkål, kartofler og sauce og så smager frikadeller helt fantastisk på godt rugbrød med rødkål og små syltede cornichoner eller i en god rugbrødssandwich.

Frikadeller kan varieres med friske eller tørrede krydderurter, hvidløg, karry, spidskommen og forskellige kombinationer af svinekød, kylling og kalvefars. Den gode gamle frikadelleopskrift er et hit, i alle variationer og her får I min bedste opskrift på frikadeller.

Prøv også: min bedste opskrift på kartoffelsalat >>

Frikadeller
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT10M4
Ingredienser
  • 500 g hakket svinekød
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk finvalset havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 æggehvide
  • 1 æg
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 3 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne med en håndmikser i 2-3 minutter.

Lad frikadellefarsen hvile i minimum en halv time i køleskabet.

Form frikadellerne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.