Kartoffelsalat


Klassisk kold kartoffelsalat er en helt fast del af vores sommermenu og serveres gerne mindst ugentligt sommeren igennem. Men den er nu dejligt på alle tidspunkter af året.
Om sommeren som tilbehør til grillretter, med frikadeller til, gode salater og som en dejlig nem ret, der snildt kan serveres to dage i træk, da den holder sig godt på køl en dag eller to.
Min opskrift på kartoffelsalat er dejlig let at lave og den smager forrygende.
Prøv også: opskrifter på dejlig sommermad >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kartoffelsalat
- 1 kg kartofler, kogte og afkølede
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk mayonnaise
- 2 tsk dijon sennep
- 1 tsk sukker, evt mere i tilsmagningen
- 1 håndfuld purløg, friskklippet
- salt og friskkværnet peber
Rør en dressing sammen af cremefraiche, mayonnaise, sennep, sukker, salt og peber og smag den godt til.
Skær kartoflerne i tern og vend dressingen sammen med de kolde kartofler.
Drys purløg over inden servering.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
E der ikke radiser i den kartoffelsalat er er afbilledet?
Jo, men det er ikke et must :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Skal kartoflerne skrælles?
Hej Lone
det vælger man helt selv. Hvis det er nye danske kartofler med en fin tynd skræl, så skrubber jeg dem blot og koger med skræl
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Vi elsker det mums
Mange tak, det er jeg glad for at høre!
Kh Ann-Christine