Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kartoffelsalat/

Kartoffelsalat

Klassisk kold kartoffelsalat er en helt fast del af vores sommermenu og serveres gerne mindst ugentligt sommeren igennem. Men den er nu dejligt på alle tidspunkter af året.

Om sommeren som tilbehør til grillretter, salater og som en dejlig nem ret, der snildt kan serveres to dage i træk, da den holder sig godt på køl en dag eller to. Om vinteren med frikadeller til – det er min børn vilde med.

Min opskrift på kartoffelsalat er dejlig let og smager forrygende.

Prøv også: opskrifter på dejlig sommermad >>

PT20M

Kartoffelsalat

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 kg kartoffel, kogte og afkølede
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijon sennep
  • 2 tsk sukker
  • 1 håndfuld purløg, friskklippet
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør en dressing sammen af cremefraiche, mayonnaise, sennep, sukker, salt og peber og smag den godt til.

Skær kartoflerne i tern og vend dressingen sammen med de kolde kartofler.

Drys purløg over inden servering.