Ristede løg


Hjemmelavede ristede løg smager helt anderledes end dem man køber. Friske, sprøde og knasende og omkring en million gange bedre, hvis man spørger mig.
De er tilmed ret nemme at lave!
Perfekte til de hjemmelavede luksus hotdogs, på en kartoffelmad toppet med mayo, purløg og ristet løg og på alt hvad man ellers kunne finde på at bruge ristede løg og ja, selv i en hjemmelavet burger ville de faktisk gøre sig godt.
Prøv også: opskrift på syltede agurker >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Ristede løg
- 3 løg, skåret i tynde ringe
- 4 dl fritureolie
- 30 g hvedemel
- salt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skær løgene ud i fine tynde skiver, skil løgringene fra hinanden og kom dem i en skål.
Drys hvedemel henover og vend ringene rundt, så melet bliver godt fordelt. Kom løgene i en sigte og ryst det overskydende mel godt af.
Varm olien i en gryde, til olien er omkring 170 grader varm. Det syder og bobler, når man kommer en lille test-løgring i. Steg løgringene lidt ad gangen i flere hold. Temperaturen vil falde til omkring 135-145 grader under stegning. Hold godt øje med dem, så de ikke får for meget eller bliver for mørke.
Tag de stegte løg op med en hulske og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Drys med salt og nyd dem, mens de er helt frisklavede.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Da jeg lavede dem for et par år siden og skulle have dem med, og bruge dem et par dage efter, opbevarede jeg dem i en
lufttæt plastikbøtte med et stykke køkkenrulle i bunden. De var stadig perfekte på kartoffelmaden.
Hej! Tak for alle dine skønne opskrifter :)
Jeg tænker på, hvordan holdbarheden er på disse?
Hej – skal de spises samme dag? :)