Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavede_hotdogs/

Hotdogs

Solrige sommerdage med pølser på grillen og klar til hjemmelavede gourmet luksus hotdogs, det er et hit!

Disse gourmet hotdogs er på menuen herhjemme flere gange i løbet af sommeren, til stor fornøjelse for hele familien.

Til Johan og Julies fødselsdag i maj, har vi som tradition at servere  hjemmelavede hotdogs til aftensmad, når familien kommer til fødselsdagsfest og så er det også hvert år fast på menuen til sankthans – og måske et par gange i løbet af sommerferien.

PT1H30M

Hotdogs og pølsebrød

Tid i alt1 time 30 min.
Arbejdstid45 min.
Holdbarhed1 dag
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 3 dl stuetempereret vand
  • 1 dl mælk
  • 50 g gær
  • 0,50 dl olivenolie
  • 1 æg
  • 200 g grahamsmel
  • 1 tsk salt
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 1 spsk sukker
  • 450 g hvedemel
  • 1 æg, til at pensle med
  • 1 tsk sesamfrø
  • Fyld til Hotdogs
  • 12 wienerpølser
  • 150 g ketchup
  • 100 g remoulade
  • 50 g
  • 2 rødløg, til syltede rødløg
  • 1 agurk, til syltede agurker
  • 2 løg, til ristede løg
  • 3 dl æblecidereddike, til at lave syltede agurker og rødløg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør gæren ud lunkent vand, tilsæt mælk, olie og æg. Rør grahamsmel, salt, kardemomme og sukker sammen og rør det i gær- blandingen. Rør hvedemel i

Og ælt, til dejen er smidig.

Lad dejen hæve i en skål i 40 minutter. Form 12 aflange pølsebrød. Brug lidt olie på bordpladen og hænderne i stedet for mel til æltning, så brødene ikke bliver tørre.

Lad pølsebrødene hæve på en bageplade med bagepapir i 30 minutter, pensl med sammenpisket æg og drys til sidst med sesamfrø. Bag brødene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.