Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavede_hotdogs/

Hotdogs

Solrige sommerdage med pølser på grillen og klar til hjemmelavede gourmet luksus hotdogs, med lækre sprøde salater og så bare en kold øl serveret til.

Det hitter herhjemme!

Jeg spiser i virkeligheden ret sjældent hotdogs, men jeg er sikker på, at disse gourmet varianter, kommer på menuen herhjemme en del gange i løbet af sommeren.

Til Johan og Julies fødselsdag serverede vi hjemmelavede hotdogs til aftensmad. Super nemt og det meste kan laves i forvejen.

PT1Hog30Mter

Pølsebrød til hjemmelavede hotdogs

12 stk.    1 time og 30 minutter
12 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time og 30 minutter
Fremgangsmåde

Rør gær ud i en skål med lunkent vand, tilsæt mælk, olie og æg.

Rør grahamsmel, salt, kardemomme og sukker sammen og rør i gærblandingen.

Rør nu hvedemel i og ælt til sidst til dejen er lækker smidig.

Lad dejen hæve i en skål i 30 minutter.

Form derefter 12 aflange pølsebrød, brug en smule olie på bordpladen og hænderne i stedet for mel. Det sikre at brødene ikke bliver tørre.

Lad pølsebrødene hæve på en bageplade med bagepapir i 30 minutter, pensl med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.

Bages i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i ca. 15-18 minutter.