Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/remoulade/

Remoulade

Hjemmelavet remoulade er lækkert som tilbehør til mange retter og jeg laver den især gerne til både fiskefrikadeller og fiskefilet.

Når man laver remoulade selv, så kan man selv justere op og ned for grøntsager helt som man vil, så jeg skruer gerne godt op for både det grønne og for krydderierne, og dermed bliver remouladen ekstra lækker og en skøn kold sauce, at bruge til aftensmaden.

På billedet her er den knap så gul, som den købte version, men det kan man blot regulere med mere gurkemeje, hvis man synes.

Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ketchup >>

PT10M

Remoulade

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 dage
Antal1 portion
Ingredienser
  • 1 dl syltede agurker, finthakket
  • 1 æble, groftrevet
  • 1 gulerod, fint
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 25 g kapers, finthakket
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 knivspids karry, medium
  • 1 knivspids stødt spidskommen
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom syltede agurker, æble og gulerod i en foodprocessor og kør, til det er finthakket. Kom de hakkede ingredienser i en skål sammen med cremefraiche og mayonnaise. Rør godt rundt og smag til sidst til med krydderierne.

Opskriften giver ca. 3 dl