Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/remoulade/

Remoulade

Hjemmelavet remoulade er lækkert som tilbehør til mange retter og jeg laver den især gerne til både fiskefrikadeller og fiskefilet.

Når man laver remoulade selv, så kan man selv justere op og ned for grøntsager helt som man vil, så jeg skruer gerne godt op for både det grønne og for krydderierne, og dermed bliver remouladen ekstra lækker og en skøn kold sauce, at bruge til aftensmaden.

På billedet her er den knap så gul, som den købte version, men det kan man blot regulere med mere gurkemeje, hvis man synes.

Prøv også: min opskrift på hjemmelavet ketchup >>

PT10M

Remoulade

3 dl    10 min.
3 dl
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Vend alle ingredienserne sammen i en skål og smag godt til med salt og peber, samt evt flere krydderier, og lidt mere sukker.

Tip
Alle grøntsagerne, kapers og cornichoner kan fint hakkes i en foodprocessor, og lige så fint eller groft som man ønsker remouladen.

Nogle gange (hvis der er tid) så vender jeg hvidkål, gulerødder og æble i et par spsk æblecidereddike og lader det trække 30-60 minutter, inden jeg lader det dryppe godt af og vender resten af ingredienserne i. Det giver lidt kant til remouladen, som også er rigtig lækkert.