Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavede-ristede-log/ Familiefavoritter Fødselsdag, Natmad, Tilbehør Aftensmad

Ristede løg

Hjemmelavede ristede løg smager helt anderledes end dem man køber. Friske, sprøde og knasende og omkring en million gange bedre, hvis man spørger mig.

De er tilmed ret nemme at lave!

Perfekte til de hjemmelavede luksus hotdogs, på en kartoffelmad toppet med mayo, purløg og ristet løg og på alt hvad man ellers kunne finde på at bruge ristede løg og ja, selv i en hjemmelavet burger ville de faktisk gøre sig godt.

Prøv også: opskrift på syltede agurker >>

PT15MPT15M1

Ristede løg

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal1 portion
Ingredienser
  • 3 løg, skåret i tynde ringe
  • 4 dl fritureolie
  • 30 g hvedemel
  • salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær løgene ud i fine tynde skiver, skil løgringene fra hinanden og kom dem i en skål.

Drys hvedemel henover og vend ringene rundt, så melet bliver godt fordelt. Kom løgene i en sigte og ryst det overskydende mel godt af.

Varm olien i en gryde, til olien er omkring 170 grader varm. Det syder og bobler, når man kommer en lille test-løgring i. Steg løgringene lidt ad gangen i flere hold. Temperaturen vil falde til omkring 135-145 grader under stegning. Hold godt øje med dem, så de ikke får for meget eller bliver for mørke.

Tag de stegte løg op med en hulske og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Drys med salt og nyd dem, mens de er helt frisklavede.