Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/coleslaw/

Coleslaw

Det var en af de dage i går, hvor jeg virkelig godt kunne have spist en hjemmelavet burger med denne lækre coleslaw som tilbehør til aftensmad. Det var så også en af de dage, dagen efter en festlig lørdag aften, hvor vi ikke orkede noget som helst hjemmelavet – så det blev til en pizza take away middag i stedet. Denne coleslaw lavede jeg for noget tid siden, men den har ikke været på bloggen endnu. Jeg tror faktisk, at den skal på madplanen i denne uge også – som tilbehør til et eller andet lækkert. Pulled Pork, måske …

PT1H

Coleslaw

4 pers.    1 time
4 pers.
Ingredienser
  • 1 lille hvidkålshoved, fint snittet
  • 5 gulerødder, groft revet
  • 2 spsk. Dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk salt
  • 3 tsk. sukker
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • friskkværnet peber
  • 1 dl mayonaise
  • 3 dl creme fraiche 18 %
  • salt og peber
  • 2 tsk. sukker
Udskriv opskrift
1 time
Fremgangsmåde

Rør marinaden sammen af dijonsennep, honning, æblecidereddike, salt, 3 tsk sukker, spidskommen samt friskkværnet peber.

Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør marinanden i. Sørg for at det er godt blandet.

Lad det trække en time eller to i køleskabet.

I en anden skål røres creme fraiche, mayonaise, 2 tsk sukker, salt og peber sammen.

Når kål blandingen har trukket i , så hældes marinaden fra og mayonaise dressingen blandes i.

 

▲ Til toppen