Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lynfabrikken/

LYNfabrikken

lynfabrikken

Jeg startede fredagen med at tage ind for at træne med Dorte i Seiers Fitness. Dorte havde lavet et super godt program til mig – og som jeg sagde til hende undervejs, at når jeg træner alene, så presser jeg mig meget sjældent så hårdt, at der kommer (så meget) lyd på – hvis I forstår hvad jeg mener. Gisp, pust og støn. Det er simpelthen så vanvittigt effektivt, at jeg aldrig har prøvet noget lignende.

Efter sådan en god start på dagen, hvor alle kroppens muskler som på arbejde – så var det tid til lidt mere forkælelse. Jeg havde taget computeren under armen og besluttet mig for at arbejde hele dagen på LYNfabrikken som ligger i Vestergade.

lynfabrikken-kaffebar

Jeg havde et møde derinde om eftermiddagen og LYNfabrikken er virkelig det hyggeligste sted jeg har opdaget i Aarhus, hvor man kan have computer med, arbejde og drikke kaffe, spise frokost og holde små møder ude i byen. -sig endelig til hvis I kender andre steder til den slags.

Martin kom forbi og spiste frokost med mig derinde – i det fineste vejr. På LYNfabrikkens tagterrasse i solen, med udsigt over Aarhus.

Så lidt mere arbejde, kaffe og afsluttende et super godt møde

cafe-latte

 

Lidt om LYNfabrikken, hvis I ikke kender det: 

Det ligger i Vestergade 49, Aarhus. I en baggård, jeg tror det må være en gammel fabriksbygning. Man tror måske umiddelbart, at man må være gået forkert, men man skal altså op ad nogle trapper i en lettere slidt trappeopgang, og op på anden sal og der ligger kaffebaren, og tagterrassen ovenover. Der er gratis wi-fi, god kaffe, søde mennesker og helt vildt fin stemning.
frokost-på-lynfabrikken

Så hjem og hente mine yndlingskrudtugler. Nusse rundt i haven – i bare tæer i solskin, lave ‘fjerne ukrudtskonkurrencer’, vande blomster og sludre med naboen. Meget, meget hyggeligt start på weekenden.

latte

12 kommentarer
 • Berit C. - Attached to Fashion skrev:
  4. maj 2013 kl. 07:22

  Hvor lyder det bare hyggeligt og som en hel perfekt dag. Selv er jeg nok faktisk bedre til at presse mig selv når jeg træner alene. Jeg bliver hel rød i knolden. Træner jeg samme med en veninde, kan der godt gå lidt hyggesnak i den. ;-) Skal helt klart snart have prøvet LYNfabrikken. Nu har jeg hørt så meget om det, så jeg må snart komme derned :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2013 kl. 09:24

   Ja, det kender jeg godt når jeg træner med en veninde, det er hyggeligt – men det er mere effektiv træning at træne alene. Dorte er min personlige træner, så det er benhårdt og helt koncentreret om min træning. Virkelig effektivt, men det også medvirkende til at jeg formår at presse mig selv hårdere og hårdere når jeg træner alene.
   Jeg kan varmt anbefale at tage et smut forbi LYNfabrikken

 • 4. maj 2013 kl. 09:31

  LYN-fabrikken er bare et skønt sted og jeg har været der alt, alt for mange gange ;) Kan kun anbefale andre, at kigge forbi og snuppe en kop kaffe og en snack :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2013 kl. 09:25

   Kan man komme der for meget ;-)

 • Tabitha skrev:
  4. maj 2013 kl. 13:13

  Nøhj det ser hyggeligt ud :) Jeg foretrækker Uno Kaffebar i Hjørring – der sidder jeg på fredags-date med min søde mand af og til ;) Men fedt at tage ind og arbejde… kan være jeg skulle det en dag ;) Lidt væk fra skrivebordet…

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2013 kl. 09:27

   Ja, det er helt vildt dejligt at arbejde ude indimellem :)
   -fredagsdate lyder rart!

 • Susann Romy skrev:
  5. maj 2013 kl. 20:14

  Det lyder som et skønt sted. Og sikke nogle fine anretninger de har. Elsker når cafér bruger små glas og skåle.

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2013 kl. 09:30

   Ja, det elsker jeg også når de gør

 • Tulip skrev:
  5. maj 2013 kl. 21:37

  Elskede at komme der da jeg studerede, alt for lidt jeg kommer der nu..

  • Ann-Christine skrev:
   6. maj 2013 kl. 09:30

   Søsterdate snart :)

   • Tulip skrev:
    8. maj 2013 kl. 22:23

    Snarest!!!

    • Ann-Christine skrev:
     9. maj 2013 kl. 07:07

     :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.