Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/coleslaw/ Familiefavoritter Studenterfester og studenterkørsel, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Coleslaw

Hjemmelavet coleslaw er virkelig lækkert og skøn som tilbehør til fx pulled pork, spareribs, burgere og alt andet dejligt grillmad.

En ægte sommerklassiker, som tilmed kan tilberedes i god tid inden servering, den kan nemlig sagtens stå i køleskab til dagen efter.

Smag endelig dressingen godt til inden den vendes med gulerødder og hvidkål.

Prøv også: min bedste opskrift på pulled pork burger >>

PT60MPT15M10

Coleslaw

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Antal10 pers.
Ingredienser
  • 1 hvidkål, lille og fintsnittet
  • 5 gulerod, groftrevet
  • Dressing
  • 3 dl cremefraiche 18 %
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk honning
  • 2 spsk dijon sennep, evt mere
  • 0,50 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Dressing
Kom cremefraiche og mayonnaise i en skål sammen med dijonsennep, honning, æblecidereddike, salt, sukker, spidskommen, friskkværnet peber og salt. Rør dressingen godt sammen og smag til.

Coleslaw
Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør dressingen grundigt i.

Lad coleslawen trække i ca. 1 time på køl inden servering.