Coleslaw


Hjemmelavet coleslaw er virkelig lækkert og skøn som tilbehør til fx pulled pork, spareribs, burgere og alt andet dejligt grillmad.
En ægte sommerklassiker, som tilmed kan tilberedes i god tid inden servering, den kan nemlig sagtens stå i køleskab til dagen efter.
Smag endelig dressingen godt til inden den vendes med gulerødder og hvidkål.
Prøv også: min bedste opskrift på pulled pork burger >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 10 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Coleslaw
- 1 hvidkål, lille og fintsnittet
- 5 gulerødder, groftrevet
- Dressing
- 3 dl cremefraiche 18 %
- 1 dl mayonnaise
- 1 tsk honning
- 2 spsk dijon sennep, evt mere
- 0,50 dl æblecidereddike
- 3 tsk sukker
- 1 tsk stødt spidskommen
- salt og friskkværnet peber
Dressing
Kom cremefraiche og mayonnaise i en skål sammen med dijonsennep, honning, æblecidereddike, salt, sukker, spidskommen, friskkværnet peber og salt. Rør dressingen godt sammen og smag til.
Coleslaw
Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør dressingen grundigt i.
Lad coleslawen trække i ca. 1 time på køl inden servering.

mens jeg laver mad
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Simpelt og lækkert – jeg bruger dine opskrifter igen og igen – tak! Du er kongen af mad!
Hej Johannes
Mange tak for din søde hilsen, jeg er rigtig glad for du synes godt om opskriften
Kh Ann-Christine
Kære Ann-Chistine;
Er ny på siden. Og har i dag brugt din opskrift på coleslaw. Tusind tak for god inspiration. Det blev godt. Og er sikker på, at jeg bliver en glad bruger af siden. 😍. Jeg er nemlig rookie i et nyt køkken, da jeg gennem 36 år har været gift med Susanne, der var en dronning i køkkenet. Hende mistede jeg pludselig da hun døde af en blodprop for fem måneder siden 🙏 Så nu er det mig, der står i køkkenet.
Men efter at jeg er blevet anbefalet Valdemarsro – er jeg sikker på at det nok skal gå.
kh KIm B
Kære Kim
Velkommen her til Valdemarsro og mange tak for din søde hilsen.
Jeg er rigtig ked af at høre, du har mistet din hustru! Det er om noget livsomvæltende, men hvor er det dejligt at du nu har lysten til selv at gå i køkkenet og at du kan have glæde af mine opskrifter. Det er jeg glad for og jeg håber du får mange gode og hyggelige stunder med madlavningen i køkkenet.
Kh Ann-Christine
Kan man bruge alm eddike fremfor æblecidereddike.?
Hej Iben
Ja, det er blot en smagssag :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine