Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/coleslaw/

Coleslaw

Det var en af de dage i går, hvor jeg virkelig godt kunne have spist en hjemmelavet burger med denne lækre coleslaw som tilbehør til aftensmad. Det var så også en af de dage, dagen efter en festlig lørdag aften, hvor vi ikke orkede noget som helst hjemmelavet – så det blev til en pizza take away middag i stedet. Denne coleslaw lavede jeg for noget tid siden, men den har ikke været på bloggen endnu. Jeg tror faktisk, at den skal på madplanen i denne uge også – som tilbehør til et eller andet lækkert. Pulled Pork, måske …

Prøv også: min bedste opskrift på pulled pork burger >>

PT60M

Coleslaw

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Holdbarhed3 dage
Ingredienser
  • 1/2 hvidkål, fintsnittet
  • 5 gulerødder, groftrevet
  • Dressing
  • 3 dl cremefraiche 18 %
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk dijon sennep, evt mere
  • 1/2 dl æblecidereddike
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Dressing
Kom cremefraiche og mayonnaise i en skål sammen med dijonsennep, honning, æble- cidereddike, salt, sukker, spidskommen, friskkværnet peber og salt. Rør dressingen godt sammen.

Coleslaw
Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør dressingen grundigt i. Lad coleslawen trække i ca. 1 time på køl inden servering.