Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/coleslaw/

Coleslaw

Det var en af de dage i går, hvor jeg virkelig godt kunne have spist en hjemmelavet burger med denne lækre coleslaw som tilbehør til aftensmad. Det var så også en af de dage, dagen efter en festlig lørdag aften, hvor vi ikke orkede noget som helst hjemmelavet – så det blev til en pizza take away middag i stedet. Denne coleslaw lavede jeg for noget tid siden, men den har ikke været på bloggen endnu. Jeg tror faktisk, at den skal på madplanen i denne uge også – som tilbehør til et eller andet lækkert. Pulled Pork, måske …

Prøv også: min bedste opskrift på pulled pork burger >>

PT60Mter

Coleslaw

4 pers.    60 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 minutter
Fremgangsmåde

Marinade
Rør marinaden sammen af dijonsennep, honning, æblecidereddike, salt, 1 tsk sukker, spidskommen samt friskkværnet peber.

Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør marinaden i. Sørg for at det er godt blandet og lad det trække en time eller to i køleskabet.

Når kål blandingen har trukket i marinaden , så hældes marinaden fra gennem en sigte. Lad det dryppe godt af.

Dressing til coleslaw
I en anden skål røres creme fraiche, mayonnaise, 2 tsk sukker, salt og peber sammen og den afdryppede marinerede kålsalat vendes i dressingen.