Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/coleslaw/

Coleslaw

Hjemmelavet coleslaw er virkelig lækkert og skøn som tilbehør til fx pulled pork, spareribs, burgere og alt andet dejligt grillmad.

En ægte sommerklassiker, som tilmed kan tilberedes i god tid inden servering, den kan nemlig sagtens stå i køleskab til dagen efter.

Smag endelig dressingen godt til inden den vendes med gulerødder og hvidkål.

Prøv også: min bedste opskrift på pulled pork burger >>

PT60M

Coleslaw

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 0,50 hvidkål, fintsnittet
  • 5 gulerod, groftrevet
  • Dressing
  • 3 dl cremefraiche 18 %
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk dijon sennep, evt mere
  • 0,50 dl æblecidereddike
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Dressing
Kom cremefraiche og mayonnaise i en skål sammen med dijonsennep, honning, æble- cidereddike, salt, sukker, spidskommen, friskkværnet peber og salt. Rør dressingen godt sammen.

Coleslaw
Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør dressingen grundigt i.

Lad coleslawen trække i ca. 1 time på køl inden servering.