Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pulled-chicken-burger/ Aftensmad Burger, Efterår, Familiefavoritter, Forår, Rømertopf, Sommer, Studenterfester og studenterkørsel, Vinter

Pulled chicken burger

Saftig og mør pulled chicken burger med coleslaw og BBQ sauce, som smager noget så lækkert!

Helt enkelt serveret i en burgerbolle og super smovset!

En dejlig ret, som ikke tager lang arbejdstid i køkkenet, da den stort set passer sig selv det meste af tiden. Perfekt til en weekend eller fridag, hvor det lækre kød kan stå i ovnen og blive saftigt og mørt.

Prøv også: Fladbrød med kylling og haydari >>

Pulled chicken burger
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT4HPT45M4
Ingredienser
  • Pulled chicken
  • 1 spsk sød paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk brun farin
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk sriracha chilisauce
  • 1 spsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 25 g smør
  • 600 g kyllingebryst
  • Coleslaw
  • 400 g hvidkål, fintsnittet
  • 300 g gulerod, groftrevet
  • Dressing
  • 1,50 dl cremefraiche 18 %
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk dijon sennep
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk sukker
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • salt
  • sort peber
  • Til servering
  • 4 burgerboller
  • 4 spsk barbecuesauce
  • 50 g rucola
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pulled chicken
Rør sød paprika, røget paprika, spidskommen, brun farin, hvidløg, sriracha, flagesalt og friskkværnet peber godt sammen. Gnid kyllingebrysterne godt ind i marinaden. Sæt på køl i en lufttæt beholder i minimum 30 minutter – eller til næste dag.

Smør en støbejernsgryde godt med smør i bunden og siderne og kom kyllingekødet i gryden. Læg låg på og sæt gryden i en forvarmet ovn ved 125 grader alm. ovn i 3 timer.

Tag kødet op af gryden og træk kødet fra hinanden med to gafler.

Coleslaw
Kom cremefraiche og mayonnaise i en skål sammen med dijonsennep, æblecidereddike, salt, sukker, spidskommen, friskkværnet peber og salt. Rør dressingen godt sammen og smag til.

Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør dressingen grundigt i. Lad coleslawen trække i ca. 1 time på køl inden servering.

Server pulled chicken i varme burgerboller smurt med lidt barbecuesauce, sammen med coleslaw og lidt rucola.