Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

NY OPSKRIFT
Nudelsuppe med kylling og grønt
NY OPSKRIFT
Bagekartofler med cremet topping og æbleslaw
Gnocchi i svampesauce
Asiatisk gulerodssalat
Vegetar ramen med svampe og æg
Pico de gallo
Fiskefrikadelle Sandwich
Asiatisk agurkesalat
Pirogger med kylling
Løgtærte
Græsk vegetar bowl med grøntsagsdeller
Lynstegt tun med sesam
Kerneknækbrød
Gratin med kylling og kartofler
Limoncello Sour
Karry pastasalat med kylling
Overnight oats med blåbær
Karry kartoffelsalat
French Toast
Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat
Æblegranola
Rabarber scones
Marry Me Chicken
Sidecar