☆ MADPLAN MED INDKØBSLISTE ☆
Prøv gratis i 7 dage her >>
×
Menu×

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Opskrifter
Bagt torsk med kapersvinaigrette og grønt
Salat med kartofler, avocado og kylling
Squashruller med pesto og ricotta med linguine
Cobb salat med kylling og bacon
Asiatisk wok med hvidløgsrejer og kokosmælk
Blomkål og Halloumi i sursød sauce
Sommerruller med grønt og halloumi
Indisk vegetar bowl
BBQ Kylling Ranch Salat
Fiskefilet med tatarsauce og kartofler
Pulled chicken burger
Kokosris med grønt og spejlæg
Hvid pastasuppe
Hoisin nudler med grønt og æg
Banh Mi med kylling
Citrongræsrejer i wok med grønt
Madpakkenudler med sojadressing og grønt
Kyllingelasagne med spinat
Torskefad med rejer og skaldyrsdressing
Bowl med spicy blomkål
Vegetar Korma med blomkål og kikærter
Torsk med risotto og italiensk rasp
Peanutbutter wok med nudler
Ramen med sprød kylling