Menu×
 

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.





Forårssalat med råsyltede rabarber og hvide asparges
Dalgona Kaffe
Råsyltede rabarber
Rabarber Panna Cotta
Pastasalat med pesto og feta
Bøfsandwich
Rösti med grønt og feta
Mango mojito med lime
Påskeæg
Blomkålsgratin
Flødeboller
Panang karry med kylling
Gnocchi med salviesmør og tomater
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Nachos bowl - vegetar
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Chokolade Panna Cotta
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Pastasalat med kylling
Bønnesalat med grønne bønner
Teriyaki kylling med ris og grøntsager
Appelsinkage
Chana Masala
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Nøddetærte med saltkaramel
Mexicansk risret
Napoleonshatte
Citrontærte
Tortilla Pizza
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Grøntsagsmuffins
Panna Cotta med appelsin
Pommes Anna
Beef Wellington
Parmesan biscotti med sort peber og rosmarin
Nøddepostej
Brun sauce til flæskesteg
Hakkebøffer med bløde løg
Spidskålssalat med æble og avocado
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Halloumi burger
Sandkage
Kold bearnaise dressing
Donuts
Gin Hass
Berlinere
Vikingegryde