Menu×

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Opskrifter
Sesamkylling med ris og ingefæryoghurt
Linsekarry med ris
Chokolade Cheesecake
Æbleslaw med spidskål
Bøf Lindstrøm
Kålwok med kylling
Mangosalsa
Torsk i pakker med grønt
Kartofler med caviar
Clover Club
Jomfruhummerhaler med hvidløg
Hasselnøddesmåkager
Julecheesecake med kirsebær og brunkager
Kylling i cremet sennepssauce
Kylling i fad med grønt
Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Flyvende Jacob
Kålfad med hakket oksekød
Risotto med kylling
Quesodip med pico de gallo
Lun kartoffelsalat med spidskål
Ragu
Bowl med Pulled chicken og guacamole
Sprød mexi torsk med mangosalsa