Menu×

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Opskrifter
Ragu
Bowl med Pulled chicken og guacamole
Sprød mexi torsk med mangosalsa
Kylling pastasuppe med grøntsager
Bagte krydrede tomater med orzo
Mexicansk suppe med oksekød
Vietnamesisk bowl ala Banh mi
Burritos med oksekød ala chimichanga
Asiatisk burger med laks og bønnefritter
Teriyaki laks med sesam og grønt
Carnitas – mexicansk pulled pork
Asiatisk vegetarbowl med kikærter
Avocado med rejer
Asiatisk mørbrad med lime og ingefær
Taquitos med oksekød og majs
Asiatisk kyllingebowl
Surdejsbrød med avocado og rejer
Orzo gryde med græske kødboller
Græske hakkebøffer med tzaziki og krydrede kartofler
Gnocchi salat med broccoli og bacon
Bagt torsk med kapersvinaigrette og grønt
Salat med kartofler, avocado og kylling
Squashruller med pesto og ricotta med linguine
Cobb salat med kylling og bacon