Menu×

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Opskrifter
Røget paprikablomkål og appelsinsalat
Pasta al Forno - Bagt pasta med kylling og grønt
Grøn salat med pære og parmesandressing
Fyldte græskar med chiligryde
One Pot Pasta med bacon og kylling
Grøntsagstærte – alt godt fra køkkenhaven
Grillede jomfruhummere
English Garden cocktail
Kylling Kiev
Rabarber Eton Mess
Parfait
Vegetar Lady og Vagabonden
Panna Cotta med havtorn og lakrids
Fyldte æg med stenbiderrogn - deviled eggs
Torskerogn
Daim islagkage
Skagenslapper
Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærflødeskum
Muffins med vanilje og chokolade
Tacoskåle med oksekød
Pork Wellington
Torsk i filodej med pesto og æble
Rullepølse
Blåbær cheesecake