☆ NEM MADPLAN MED INDKØBSLISTE ☆
Prøv gratis i 7 dage her >>
×
Menu×

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Opskrifter
Gumbo med kylling
Frikadellesandwich
Fladbrød med kylling og haydari
Grøn salat med æble
Calzone med skinke og champignon
Nudler med broccoli og sesam chiliolie
Tyrkisk pide med oksekød
Cowboy toast
Broccolitærte med bacon
One pot tortellini suppe
Asiatisk salat
Paella med kylling og chorizo
Asiatiske kødboller med sticky sauce
Karrysdressing
Pandekager med kylling
Kylling i sur sød sauce
Pita med aubergine og hummus
Fiskefad med torsk og porrer
Calzone med oksekød og mozzarella
Pita med kebab
Vegetar fyldte peberfrugter med svampe
Asiatisk nudelsalat med kyllingekødboller
Bao med asiatiske kødboller
Grillet medister med sommergrønt