Menu×
 

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.





Blomkålsgratin
Flødeboller
Panang karry med kylling
Gnocchi med salviesmør og tomater
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Nachos bowl - vegetar
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Chokolade Panna Cotta
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Pastasalat med kylling
Bønnesalat med grønne bønner
Teriyaki kylling med ris og grøntsager
Appelsinkage
Chana Masala
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Nøddetærte med saltkaramel
Mexicansk risret
Napoleonshatte
Citrontærte
Tortilla Pizza
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Grøntsagsmuffins
Panna Cotta med appelsin
Pommes Anna
Beef Wellington
Parmesan biscotti med sort peber og rosmarin
Nøddepostej
Brun sauce til flæskesteg
Hakkebøffer med bløde løg
Spidskålssalat med æble og avocado
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Halloumi burger
Sandkage
Kold bearnaise dressing
Donuts
Gin Hass
Berlinere
Vikingegryde
Spansk Tortilla
Bagt spidskål
Gin Gimlet
Indbagte Pizzastykker
Kringle
Æggemuffins med squash og tomater
Kartoffel og bacon tærte
Wok med kylling og grøntsager
One pot pasta med spinat og ærter - opskrift fra min nye bog
Pinjekerneis
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Pistacieis
Taco salat med kylling
Jordbærsyltetøj
Blomkålscouscous
Jordbærtrifli
Grillspyd med kylling, halloumi og chorizo
Nudler med lime, ingefær og edamamebønner
Talkage med chokoladekage og mousse
Fiskefingre
Avocadosuppe
Vegetarisk Shepards Pie
Rabarber Eton Mess
Kyllingestykker med sprød nachospanering
Pasta med hasselnødder og salvie
Bagt kylling med kartofler og krydderurter - lørdagskylling deluxe
Vegetar enchiladas
Tunmousse
One Pot Pasta med kylling og spinat
Flammkuchen
Pulled Pork burger - på grill, i ovn eller i smoker
Frittata med squash og chorizo
Rabarbergrød
Aspargessuppe
Asparges med ramsløg og rørt stenbiderrogn
Salat med bagt laks og stenbiderrogn
Grønkålsvafler med stenbiderrogn
Æggesalat
Kartoffelblinis med røget laksemousse
Lammefrikadeller
Gravad Laks med rævesauce
Lammeculotte
Rejesalat med dild og avocado
Chilimayo
Ramsløgssnurrer
Makrelmousse - røget makrelrilette
Ramsløgspesto
Fransk Bondesalat
Fyldte æg med ramsløg og stenbiderrogn - deviled eggs
Lammekølle på grill
Cæsarsalat
Brioche burgerboller
Torskerogn
3 nemme tapas opskrifter
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Tuntatar med avocado og nektarin
Fiskeburger med krydderurte dressing
Kylling i fad med honning og sennep
Luksus stjerneskud
Grøn kartoffelsalat