🤍 MEDLEM AF VALDEMARSRO 🤍
Mange fordele + et reklamefrit Valdemarsro - prøv gratis i 7 dage
×
Menu×

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Opskrifter
Paella med rejer og chorizo
Fyldte pandekager med oksekød
Feta pasta med tomat
Gyros i fladbrød med tzatziki
Fladbrød
Cremet polenta med bagte tomater
Millionbøf
Kebabsalat
Tortellini i fad
Taco med torsk og mangosalsa
Kylling Cashew
Vegetar taco med blomkål og mangosalsa
Torsk med cremet polenta og svampe
Orientalsk risret med oksekød
Vodka Pasta
Tærte med tomat og feta
Bagt ost med sprøde butterdejsstænger
Røget paprikablomkål og appelsinsalat
Pasta al Forno - Bagt pasta med kylling og grønt
Grøn salat med pære og parmesandressing
Fyldte græskar med chiligryde
One Pot Pasta med bacon og kylling
Grøntsagstærte – alt godt fra køkkenhaven
Grillede jomfruhummere