Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.

Overnight oats med blåbær
Karry kartoffelsalat
French Toast
Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat
Æblegranola
Rabarber scones
Marry Me Chicken
Sidecar
Baconruller i kartoffelfad med grønt
Spidskålsvafler med gulerødder
Nudelsalat med kål og fiskekager
Friske forårsruller med rejer
Limoncello Spritz
Lammefrikadeller med tzatziki og kål
Citrus Macarons
Tomatrisotto
Sesamkylling med ris og ingefæryoghurt
Linsekarry med ris
Chokolade Cheesecake
Æbleslaw med spidskål
Bøf Lindstrøm
Kålwok med kylling
Mangosalsa
Torsk i pakker med grønt