Menu×
 

Forår

Når den første vintergæk titter frem og dagene langsomt bliver lysere og lysere, så stiger forventningens glæde ved tanken om forårets første delikatesser. For mig starter foråret med årets første stenbiderrogn, det er fuldstændig lige som vintergækken, en sand forårsbebuder.
Senere følger årets første rabarber, de knasende sprøde danske asparges, de første solmodne danske jordbær, sprøde salater, grønne ærter og nye danske kartofler – smagen af friske råvarer og glæden ved at starte en ny sæson med de skønneste smagsoplevelser.
Det er små ting, det er genkendelsens glæde og hvert eneste år, kan de små smagsoplevelser af årets første råvarer gøre mig helt varm af glæde.





Spansk Tortilla
Bagt spidskål
Gin Gimlet
Indbagte Pizzastykker
Kringle
Æggemuffins med squash og tomater
Kartoffel og bacon tærte
Wok med kylling og grøntsager
One pot pasta med spinat og ærter - opskrift fra min nye bog
Pinjekerneis
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Pistacieis
Taco salat med kylling
Jordbærsyltetøj
Blomkålscouscous
Jordbærtrifli
Grillspyd med kylling, halloumi og chorizo
Nudler med lime, ingefær og edamamebønner
Talkage med chokoladekage og mousse
Fiskefingre
Avocadosuppe
Vegetarisk Shepards Pie
Rabarber Eton Mess
Kyllingestykker med sprød nachospanering
Pasta med hasselnødder og salvie
Bagt kylling med kartofler og krydderurter - lørdagskylling deluxe
Vegetar enchiladas
Tunmousse
One Pot Pasta med kylling og spinat
Flammkuchen
Pulled Pork burger - på grill, i ovn eller i smoker
Frittata med squash og chorizo
Rabarbergrød
Aspargessuppe
Asparges med ramsløg og rørt stenbiderrogn
Salat med bagt laks og stenbiderrogn
Grønkålsvafler med stenbiderrogn
Æggesalat
Kartoffelblinis med røget laksemousse
Lammefrikadeller
Gravad Laks med rævesauce
Lammeculotte
Rejesalat med dild og avocado
Chilimayo
Ramsløgssnurrer
Makrelmousse - røget makrelrilette
Ramsløgspesto
Fransk Bondesalat