Linsesalat med asparges og radiser


Forårssprød linsesalat med asparges og radiser. Den smager herligt, sprødt, saftigt og er både mættende og smuk at se på.
Det er en sand humørbooster at stå i begyndelsen af et nye råvarer år, lige her hvor alt det lækre er i starten af sæsonen. Rabarber, asparges, radiser, ramsløg og meget mere godt. Sæsonen er kort for nogle af råvarerne, men ellers så fortsætter det bare i månedsvis hvor der hele tiden kommer nye råvarer i sæson. SÅ dejligt!
Nyd salaten til det meste, den smager virkelig dejligt!
Linsesalat med asparges og radiser
- 3 dl grønne linser, eller puylinser
- 30 g pinjekerner
- 1 pakke grønne asparges, knækkede i halve
- 125 g rucola
- 1 håndfuld persille
- 100 g radiser, i skiver
- 1 tsk smør
- Ramsløgsdressing
- 8 ramsløg, grofthakket
- 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
- 1 tsk dijon sennep
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Skyl og kog linserne efter anvisning på emballagen.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldenbrune og sæt dem til side.
Knæk den nederste trævlede ende af aspargesene. Kom smør på en varm pande, lad det bruse af og rist hurtigt aspargesene på panden i ca. 1 minut.
Anret salaten på et fad. Vend rucola, linser med dressing og persille godt sammen. Fordel de lune asparges på salaten, drys med radiser og pinjekerner.
Ramsløgsdressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend til sidst finthakkede ramsløgsblade i.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
hvad kan bruges i stedet for rucola?
Spinat eller feldsalat vil være dejligt til salaten
Kh Ann-Christine