Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-radiser-og-rygeostscreme/ Forår Salat, Sommer, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Salat med radiser og rygeostscreme

Denne salat med radiser og rygeostcreme kan så varmt anbefales, for den smager forrygende.

Rygeost er en fynsk delikatesse og den er virkelig særligt god at bruge til at røre en dressing. Den røgede ost bliver helt glat og cremet rørt med creme fraiche og piskefløde og er skøn til radisser og purløg.

Server den til fx. grillet kyllingebryst, en skøn frokost med røget laks på godt brød eller i selskab med en god røget makrel.

Prøv også: min opskrift på salat med vandmelon >>

Salat med radisser og rygeostscreme
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 125 g blandet salat
  • 200 g radiser, skåret i tynde skiver
  • 2 dl purløg
  • Rygeostcreme
  • 100 g rygeost
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 tsk sukker
  • 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 0,50 dl piskefløde
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom rygeost, cremefraiche, sukker, citronsaft og fintrevet citronskal, salt og peber i en foodprocessor og kør, til det er helt glat og cremet. Juster konsistensen med mere piskefløde, hvis nødvendigt.

Bland salaterne med radiser i skiver og fordel streger af rygeostcremen over og drys med masser af purløg.