Rejesalat med dild og avocado
Rejesalat med dild og avocado er så lækkert og når det så ovenikøbet toppes med små nye danske kartofler, sprøde grønne asparges og frisk salat fra haven, så er det jo ren sommerlykke på en tallerken.
Jeg elsker en god rejemad på hjemmebagt godt brød, med mayo, rigelige mængder dild og grøn salat. Så lækkert og sommerskønt. Denne rejesalat er lidt i samme stil. Frisk, nem, super lækker og de små runde kartofler er med til at skabe en mættende salat som snildt går til både aftensmad og frokost.
Prøv også: opskrift på rejecocktail >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Rejesalat med avocado og dild
- 2 pakker grønne asparges
- 400 g rejer, (drænet vægt)
- 125 g baby spinat
- 125 g feldsalat
- 500 g nye kartofler, kogte og afkølet - skåret i halve
- 2 avocado, skåret i tern
- 1 rødløg, skåret i tynde både
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket til drys
- 1 spsk smør
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Dressing
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk mayonnaise
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 0,50 citron, saften herfra
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Knæk de trævlede ender af aspargesene. Varm en pande op med smør og lynsteg aspargesene i et minuts tid. Tag dem derefter af varmen.
Anret spinat og feldsalat på et stort fad med kartofler, asparges, avocado og rødløg.
Fordel rejesalaten på den grønne salat med en ske og drys til sidst resten af rejerne over salaten sammen med dild, salt og friskkværnet peber.
Dilddressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend 2⁄3 af rejerne i dressingen.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Tak for mange lækre opskrifter.
Jeg har et forståelsesspørgsmål til denne opskrift, “Rejesalat med avocado og dild”
I teksten står: Fordel “rejesalaten” på den grønne salat med en ske og drys til sidst resten af rejerne over salaten sammen med dild, salt og friskkværnet peber.
Det giver ikke mening for mig? Menes der rejerne? Eller skal rejerne blandes med dressingen til en rejesalat?
Jeg har planer om at lave retten som et frokostret næste uge til et par gode venner. Den ser lækker ud og skal prøves
Venlig hilsen Alice
Tak for din søde hilsen, Alice :)
Svaret er under fremgangsmåden på dilddressingen, som med rejerne bliver til rejesalaten.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Det lyder rigtig lækkert. Jeg er faldet over den til en decemberfrokost.
Kan du erstatte asparges med dåseasparges og ny kartofler med?
Eller har du en anden ide til rejer og avocado sammen? Ikke den traditionelle men en som er egnet til decemberfrokosten
Hej Pia
jeg vil selv vælge at gemme denne ret til foråret hvor der er friske asparges og nye kartofler.
Som et dejligt alternativ kan jeg anbefale kartoffelblinis som du sagtens kan servere med avocado og rejer.
God fornøjelse
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Kære Ann-Christine
Jeg serverede denne salat til en frokost sammen med røget laksemousse og blinis . Begge smagte himmelsk.
Alle “damerne” mente, at det skulle på deres næste frokostbord.
Dagen efter kom min datter til restegilde – hun var også begejstret.
vh Bebs
Hvor er det dejligt at høre!
Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Rigtig skøn dag til dig
Kh Ann-Christine