Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rejesalat/

Rejesalat med dild og avocado

Rejesalat med dild og avocado er så lækkert og når det så ovenikøbet toppes med små nye danske kartofler, sprøde grønne asparges og frisk salat fra haven, så er det jo ren sommerlykke på en tallerken.

Jeg elsker en god rejemad på hjemmebagt godt grydebrød, med mayo, rigelige mængder dild og grøn salat. lækkert og sommerskønt.

Denne rejesalat er lidt i samme stil. Frisk, nem, super lækker og de små runde kartofler er med til at skabe en mættende salat som snildt går til både aftensmad og frokost.

PT20M

Rejesalat med avocado og dild

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal2 pers.
Ingredienser
  • 10 grønne asparges
  • 300 g kartofler, nye, kogt og halveret
  • 230 g rejer, (drænet vægt)
  • 1 avocado
  • 1 spsk smør
  • 1 rødløg, skåret i tynde både
  • 125 g babysalat
  • Dressing
  • 1/2 dl cremefraiche 18 %
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 dl frisk dild, finthakket
  • 1/2 citron, saften herfra
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Lynsteg asparges på en varm pande med smør i et minuts tid og tag derefter af varmen.

Rør creme fraiche, mayo, salt, peber og citronsaft med en dl finthakket dild og vend 2/3 af rejerne i dressingen.

Anret salat på et fad eller to tallerkener med kartofler, asparges, avocado (i tern eller skiver), rødløg.

Fordel rejesalaten på den grønne salat med en spiseske og drys til sidst de sidste rejer over salaten sammen med dild.