Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rejesalat/

Rejesalat med dild og avocado

Rejesalat med dild og avocado er så lækkert og når det så ovenikøbet toppes med små nye danske kartofler, sprøde grønne asparges og frisk salat fra haven, så er det jo ren sommerlykke på en tallerken.

Jeg elsker en god rejemad på hjemmebagt godt brød, med mayo, rigelige mængder dild og grøn salat. lækkert og sommerskønt. Denne rejesalat er lidt i samme stil. Frisk, nem, super lækker og de små runde kartofler er med til at skabe en mættende salat som snildt går til både aftensmad og frokost.

Prøv også: opskrift på rejecocktail >> 

PT30M

Rejesalat med avocado og dild

Tid i alt30 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 pakker grønne asparges
  • 400 g rejer, (drænet vægt)
  • 125 g baby spinat
  • 125 g feldsalat
  • 500 g kartofler, nye, kogte og afkølet - skåret i halve
  • 2 avocado, skåret i tern
  • 1 rødløg, skåret i tynde både
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket til drys
  • 1 spsk smør
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket
  • 0,50 citron, saften herfra
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Knæk de trævlede ender af aspargesene. Varm en pande op med smør og lynsteg aspargesene i et minuts tid. Tag dem derefter af varmen.

Anret spinat og feldsalat på et stort fad med kartofler, asparges, avocado og rødløg.

Fordel rejesalaten på den grønne salat med en ske og drys til sidst resten af rejer­ne over salaten sammen med dild, salt og friskkværnet peber.

Dilddressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend 2⁄3 af rejerne i dressingen.