Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gnocchi-salat-med-broccoli/ Aftensmad Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Gnocchi salat med broccoli og bacon

Denne gnocchi salat med broccoli og bacon er virkelig lækker med den cremede parmesandressing og de sprøde æbletern i salaten.

Det er en super nem måltidssalat, for jeg bruger færdiglavede gnocchi, som blot skal koges eller steges – og til denne salat, der steger jeg dem på panden, så de får en lækker stegeskorpe, men stadig er bløde og lækre inden i.

Sprødstegt bacon med broccoli er bare virkelig gode sammen i salater, og salaten her er både dejlig som aftensmad eller til madpakker, buffet og picnic.

Prøv også: opskrift på kyllingesalat med æbler og bacon >>

Gnocchi salat med broccoli og bacon
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 500 g broccoli
  • 40 g pinjekerner
  • 100 g bacon
  • 500 g gnocchi
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 æble, i små tern
  • 80 g rucola
  • 0,50 tsk chiliflager
  • 2 spsk olivenolie
  • 25 g smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Parmesandressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 50 g parmesan
  • 1 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom broccoli i en stor skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i 30 sekunder og hæld derefter broccoli i en sigte, så vandet kan løbe fra.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er lidt gyldne.

Steg bacon på en pande med olie ved middelvarme til det er sprødt. Sæt bacon på side på en tallerken med fedtsugende papir og hak det groft. Lad baconfedtet blive på den varme pande og kom gnocchi på, tilsæt smør efter behov. Steg gnocchi under omrøring til de er gyldne med stegeskorpe.

Vend broccoli med halvdelen af bacon, rødløg, æbletern, rucola og gnocchi, samt dressingen. Anret med resten af bacon, æble og drys pinjekerner og chiliflager over.