Taco salat med kylling
Den lækre tacosalat med krydret kylling og den skønneste og super nemme dressing.
Tex Mex køkkenet er super lækkert og denne salat er herlig, hvis man er lidt splittet mellem ønsket om at spise en god sund salat og en mere smovset nachos ret.
Denne salat hitter hos hele familien, også børnene – for den er dejlig smovset med majs, tomater, agurk, saftig kylling og nachos.
Prøv også: mange flere skønne tex mex opskrifter her >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Tacosalat med kylling
- Til kyllingen
- 400 g kyllingefilet, i tern
- 2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1 lime, saften herfra
- 1 tsk sød paprika
- Til salaten
- 300 g majs
- 2 avocado, i tern eller skiver
- 1 rødløg, finthakket
- 75 g blandet salat
- 2 håndfulde frisk koriander, grofthakket
- 200 g cherrytomater, i både
- 1 agurk, i tern
- 100 g cheddar ost, friskrevet
- 100 g nachos
- 1 rød chili, finthakket
- 1 spsk smør
- 1 spsk olivenolie
- Dressing
- 2,50 dl cremefraiche 18 %
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 øko lime, fintrevet skal og saft
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør dressingen sammen, smag den til og lad den trække smag mens resten af retten tilberedes.
Skær kyllingefiletterne i tern, vend dem med stødt koriander, spidskommen, lime, paprika, salt og peber og lynsteg dem på en pande med olie og smør, til de er næsten gennemstegte. Kom derefter majskerner på panden og steg kyllingerne færdig og majskernerne sprøde.
Anret salaten på tallerkener eller i skåle med alle grøntsagerne, vendt med dressing, kylling, ristede majskerner og drys med knust nachos og friskrevet cheddar.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kære Ann-Christine!
Jeg er ked af at måtte kritisere din opskrift, men det er en m e g e t uklar opskrift. Er der tale om en m a r i n a d e til kyllingeternene? “Vend dem” (altså kyllingeternene) er ikke godt beskrevet.
Det er heller ikke umiddelbart forståeligt, hvorvidt kyllingen og majsene skal steges s a m m e n eller hver for sig, eventuelt på,hver sin pande, men hvis majsene skal være “sprøde” må det vel være det sidste (?).
Du kunne godt gøre lidt mere ud af s p r o g e t i dine – ellers ofte meget lækre – opskrifter.
Det fortjener de – altså opskrifterne.
Venlig hilsen
Chris David
Mange tak fra Island…taco-salaten smagte så godt til aftensmaden…ikke den første opskrift fra dig som vi prøver, og de er alle rigtig gode og lækre…
Hej Thora
Tusind tak og hvor hyggeligt med en hilsen fra Island :)
Kh Ann-Christine
Megalækker salat, fyldig og nem at gå til – vi var alle vilde med den.
Så dejligt at høre, tak for din fine hilsen :)
Kh AC