Vitello Tonnato
Vitello Tunnato er en skøn ret med kød og tuncreme og i mit køkken bliver retten oftest tilberedt af en rest steg fra dagen før. Culottesteg er virkelig lækkert, men ellers kan man nu fint bruge hvad man har af både steg fra kalv og oksekød.
Oprindeligt bruger man kalv til denne ret, men jeg synes, det er så fint at bruge hvad man nu har og på den måde få en ny super lækker ret ud af resterne fra en god steg.
Prøv også: min bedste opskrift på culottesteg >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Vitello Tonnato
- 400 g culottesteg, kold og tilberedt skåret i tynde skiver
- 2 dåser tun i olie, drænet
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 4 spsk kapers
- 0,50 citron, lidt saft herfra
- 1 dl pesto
- 125 g blandet salat
- 0,50 agurk, skåret i skiver
- 3 spsk kapersbær
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Blend tun, mayonnaise, cremefraiche, kapers, citron og salt og peber til en jævn sauce. Smag den til.
Rul hver skive steg med tunsauce og dryp med lidt pesto, som er blevet fortyndet med lidt olivenolie.
Anret på tallerkener med salat, agurk, kapersbær og resten af tunsaucen samt ekstra pesto.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kære Ann-Christine,
Din opskrift er suveræn.
Har opdaget den for ganske få måneder siden og vi skal såmænd have den for tredje gang i morgen.
Ta’ det køligt, Diego:)
Vh Lisbeth
Kære Lisbeth
mange tak for din søde hilsen, det er jeg rigtig glad for! :)
Dejlig dag til dig
Kh Ann-Christine
Kære Ann- Christine.
Man kan bruge dine opskrifter eller lade være. Jeg synes din variation smager godt, og jeg gentager ofte.
Kh.
Dorte
Kære Dorte
Mange tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for!
Kh Ann-Christine
Hvis det der er vitello tonnato så er jeg en marsmand der lige er landet fra en anden galakse. Jeg mener det er fint at I opfinder jeres egne opskrifter og det kan være det smager rigtig godt, men så skal man give det et andet navn. Vi har at gøre med en af de mest traditionelle retter i det italienske køkken, som i øvrigt også en en traditionel ret i mange andre latinske lande, så brug den rigtige opskrift eller kaldt det noget andet.
Hej Diego
Jeg har spise vitello tonnato flere gange på flere forskellige lækre italienske restauranter i Italien. Hver gang en ny variant eller med sit twist … – og som du ser så er denne opskrift min variant som en vitello tonnato salat.
God weekend
Kh Ann-Christine