Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vitello-tonnato/

Vitello Tonnato

Vitello Tunnato er en skøn ret med kød og tuncreme – og i mit køkken bliver retten oftest tilberedt af en rest steg fra dagen før. Culottesteg er virkelig lækkert, men ellers kan man nu fint bruge hvad man har.

Oprindeligt bruger man kalv til denne ret, men jeg synes, det er så fint at bruge hvad man nu har og på den måde få en ny super lækker ret ud af resterne fra en god steg.

Prøv også: min bedste opskrift på culottesteg >>

PT15Mter

Vitello Tonnato

4 pers.    15 minutter
4 pers.
Ingredienser
  • 400 g culottesteg, tilberedt - evt. rester fra dagen før
  • 2 dåser tun i olie
  • 1 citron, 2 spsk saft herfra
  • 2 spsk kapers
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 dl yoghurt, naturel
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 125 g blandet salat
  • 3 spsk pesto
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Blend tun, mayo, yoghurt, kapers, citron, samt salt og peber med en stavblender til det er en jævn sauce.

Skær kødet i tynde skiver og læg dem på tallerkener med salat

Kom tunsauce på og og dryp med pesto, som er blevet fortyndet med lidt ekstra olivenolie.