Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vitello-tonnato/

Vitello Tonnato

Forleden lavede vi culottesteg til aftensmad og resterne fra stegen, blev tryllet om til en frokost med Vitello Tonnato på menuen. Oprindeligt bruger man kalv til denne ret, men jeg synes, det er så fint at bruge hvad man nu har og på den måde få en ny super lækker ret ud af resterne fra en god steg.

PT15M

Vitello Tonnato

2-4 pers    15 min.
2-4 pers
Ingredienser
  • Ca 300-400 g kold culottesteg eller andet kalv eller oksekød til at skære tynde skiver af.
  • 1 dåse tun i olie
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. kapers
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 dl yoghurt natural
  • salt og peber
  • Tilbehør: grøn salat og hjemmelavet pesto med lidt ekstra olivenolie.
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Blend tun, mayo, yoghurt, kapers, citron, samt salt og peber med en stavblender til det er en jævn sauce.

Skær kødet i tynde skiver og læg dem på tallerkener med salat, Kom tunsauce på og og dryp med pesto, som er blevet fortyndet med lidt ekstra olivenolie.