Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/asiatisk-nudelsalat/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Forår, Nem Hverdagsmad, Salat, Sommer, Vegetar, Vinter

Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat er en af mine nye yndlings måltidssalater, som jeg har lavet flere gange og justeret til over tid.

Den er saftig, fyldig, lækker, cremet og sprød – på én gang! Så vildt lækker og fyldt med god smag og lækre krydderier.

Salaten er skøn og fyldig, helt enkelt som den er, men den kan også serveres med en rest andebryst, kylling eller steg skåret i tynde skiver, som vendes i salaten.

Prøv også: min lækre opskrift på red thai curry >>

Asiatisk nudelsalat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT25M4
Ingredienser
  • 250 g nudler
  • 0,50 spidskål, fintsnittet
  • 3 gulerod, i juliennestrimler
  • 1 mango, skåret i tern
  • 1 håndfuld frisk koriander, grofthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, grofthakket
  • 2 forårsløg, i tynde skiver
  • 1 dl peanuts, grofthakkede
  • 1 rød chili, i skiver
  • Asiatisk Dressing
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • 1 tsk sriracha chilisauce
  • 1 tsk sukker, eller lign
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog nudler efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og skyl dem under rindende koldt vand gennem en sigte.

Vend nudler samt halvdelen af spidskål og gulerødder godt med 2 spsk dressing og anret på et fad sammen med resten af spidskål, gulerødder samt mango. Fordel dressingen over salaten.

Drys til sidst koriander, mynte, forårsløg, peanuts og rød chili over inden servering.

Asiatisk dressing
Rør dressingen sammen og smag til. Lad den trække smag, mens resten af salaten tilberedes.