Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/friske-foraarsruller/

Friske forårsruller med svinekød

Friske forårsruller er altid lækkert og i øjeblikket er jeg ret begejstret for denne opskrift.

Har faktisk glædet mig rigtig meget til at dele den med jer i dag, for den smager altså virkelig godt. Og så er den ret nem at lave, når man først lige har fået krammet på at folde det tynde rispapir.

I sidste uge spiste vi de friske forårsruller med hoisin dip til, men de er også gode med disse andre skønne vietnamesiske dip.

PT+60M

Friske forårsruller med citrongræs- og honningmarineret nakkekoteletter

4 pers.     +60 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
+60 min.
Fremgangsmåde

Rør marinaden godt sammen. Skær nakkekoteletterne i strimler og vend dem i marinaden. Lad dem trække mindst 1/2 time – gerne længere, hvis det passer med, at man kan gøre det klar allerede om morgenen.

Ca 30-40 minutter inden servering

Gør grønt og fyld klar.

Kom hoisin, vand og sukker i en gryde. Kog op under omrøring, lad det simre i et minut og hæld derefter i en skål. Drys med finthakkede peanuts.

Lynsteg nakkekoteletterne på en varm pande i fedtstof.

Kom vand i et stort fad, læg et stykke rispapir i og læg derefter det nu bløde rispapir på køkkenbordet. Kom fyld (nakkekotelet, salat, krydderurter, nektarin, peanuts og chili), i på midten, så det ligger i en stribe på ca 3-4 cm i bredde og højde – og ca 2 cm fra yderkanterne (giver det mening? Det slår mig nu at jeg skal da have lavet en video på disse forårsruller, men google det endelig indtil den er klar)  Fold siderne omkring fyldet, så det bliver en fast forårsrulle, som kan skæres ud i tre stykker og anrettes på tallerken

Server med hoisin dip.