Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/friske-foraarsruller/

Friske forårsruller med svinekød

Friske forårsruller er altid lækkert og i øjeblikket er jeg ret begejstret for denne opskrift.

Har faktisk glædet mig rigtig meget til at dele den med jer i dag, for den smager altså virkelig godt. Og så er den ret nem at lave, når man først lige har fået krammet på at folde det tynde rispapir.

I sidste uge spiste vi de friske forårsruller med hoisin dip til, men de er også gode med disse andre skønne vietnamesiske dip.

PT60M

Friske forårsruller med citrongræs- og honningmarineret nakkekoteletter

4 pers.     60 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 min.
Fremgangsmåde

Rør marinaden godt sammen.

Skær nakkekoteletterne i strimler og vend dem i marinaden. Lad dem trække mindst 1/2 time – gerne længere, hvis det passer med, at man kan gøre det klar allerede om morgenen.

30 minutter før servering
Gør grønt og fyld klar.

Kom hoisin, vand og sukker i en gryde. Kog op under omrøring, lad det simre i et minut og hæld derefter i en skål. Drys med finthakkede peanuts.

Lynsteg nakkekoteletterne på en varm pande i fedtstof.

Kom vand i et stort fad, læg et stykke rispapir i og læg derefter det nu bløde rispapir på køkkenbordet.

Kom fyld (nakkekotelet, salat, krydderurter, nektarin, peanuts og chili), i på midten, så det ligger i en stribe på ca 3-4 cm i bredde og højde – og ca 2 cm fra yderkanterne.

Fold siderne omkring fyldet, så det bliver en fast forårsrulle, som kan skæres ud i tre stykker og anrettes på tallerken

Server med hoisin dip.