Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vietnamesiske-foraarsruller-and/ Aftensmad Asiatisk, Julefrokost, Juleopskrifter, Vinter

Vietnamesiske Forårsruller med and

Vietnamesiske forårsruller med and er en af vores favoritter i den søde juletid, hvor det også er rart med lidt friskere retter og det er en skøn ret til at få spist rester af anden dagen efter juleaften.

Jeg fylder vores friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål, granatæblekerner og laver dem på den måde til en dansk udgave af det der ellers er et af mine yndlingskøkkener, nemlig det vietnamesiske køkken.

Sådan en rulle med and, grønkål og granatæble får smagsløgene til at juble af julelykke.

Prøv også: min opskrift på anderilette >>

Vietnamesiske forårsruller med and og grønkål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M8
Ingredienser
  • 400 g confiteret andelår
  • 8 rispapir
  • 100 g grønkål, finthakket
  • 1 dl saltede peanuts
  • 100 g nudler, kogte
  • 1 dl granatæblekerner
  • 1 dl sød chilisauce, til servering
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm de confiterede andelår i ovnen ved 220 grader i cirka 20 minutter til skindet er sprødt.

Fugt rispapiret i koldt vand og læg det på køkkenbordet.

Anret fyldet af and, grønkål, peanuts, nudler og granatæble i en stribe på midten.

Fold siderne omkring og rul forårsrullen sammen, så den er lukket.