Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vietnamesiske-foraarsruller-and/

Vietnamesiske Forårsruller med and

Vietnamesiske forårsruller med and er en af vores favoritter i den søde juletid, hvor det også er rart med lidt friskere retter og det er en skøn ret til at få spist rester af anden dagen efter juleaften.

Jeg fylder vores friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål, granatæblekerner og laver dem på den måde til en dansk udgave af det der ellers er et af mine yndlingskøkkener, nemlig det vietnamesiske køkken.

Sådan en rulle med and, grønkål og granatæble får smagsløgene til at juble af julelykke.

Prøv også: min opskrift på anderilette >>

PT15M

Vietnamesiske forårsruller med and og grønkål

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal8 stk.
Ingredienser
  • 8 rispapir
  • 400 g confiteret andelår, tilberedt
  • 100 g grønkål, finthakket
  • 1 dl saltede peanuts
  • 100 g nudler, kogt
  • 1 dl granatæblekerner
  • 1 dl sød chilisauce, til servering
Udskriv 
Fremgangsmåde

Fugt rispapiret i koldt vand og læg det på køkkenbordet.

Anret fyldet af and, grønkål, peanuts, nudler og granatæble i en stribe på midten.

Fold siderne omkring og rul forårsrullen sammen, så den er lukket.