Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vietnamesiske-foraarsruller-and/

Vietnamesiske Forårsruller med and

Vietnamesiske forårsruller med and er en af vores favoritter i den søde juletid, hvor det også er rart med lidt friskere retter og det er en skøn ret til at få spist rester af anden dagen efter juleaften.

Jeg fylder vores friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål, granatæblekerner og laver dem på den måde til en dansk udgave af det der ellers er et af mine yndlingskøkkener, nemlig det vietnamesiske køkken.

Sådan en rulle med and, grønkål og granatæble får smagsløgene til at juble af julelykke.

Prøv også: min opskrift på anderilette >>

PT45M

Vietnamesiske forårsruller med and og grønkål

Tid i alt45 min.
Arbejdstid30 min.
Antal8 stk.
Ingredienser
  • 400 g confiteret andelår
  • 8 rispapir
  • 100 g grønkål, finthakket
  • 1 dl saltede peanuts
  • 100 g nudler, kogte
  • 1 dl granatæblekerner
  • 1 dl sød chilisauce, til servering
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Varm de confiterede andelår i ovnen ved 220 grader i cirka 20 minutter til skindet er sprødt.
Fugt rispapiret i koldt vand og læg det på køkkenbordet. Anret fyldet af and, grønkål, peanuts, nudler og granat- æble i en stribe på midten. Fold siderne omkring og rul forårsrullen sammen, så den er lukket.