Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fried-rice-med-kylling/

Fried Rice med kylling

Fried Rice er virkelig noget af det nemmeste og en perfekt ret til en småtravl hverdag. Det er genialt til brug af rester fra dagen før. Her har jeg brugt kylling, men det kunne lige så vel være fisk, oksekød, svinekød eller ren vegetar – uanset, så skal det nok blive lækkert!

Mine børn er ellevilde med denne opskrift på Fried Rice – og det er en af de retter, hvor der gerne bliver spist mere end en stor portion af ved aftensmadsbordet.

Kort sagt – et sikkert hverdags hit!

PT30M

Fried Rice med kylling

4 pers.     30 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Varm en pande eller wok op med olie og sauter løg og hvidløg der i til de er klare og bløde.

Kom kyllingestykkerne i, vend dem løbende og steg til de er møre – hvis man har en rest kylling fra dagen før, så vil den være rigtig god at bruge

Tilsæt ris og rør godt rundt, mens risen bliver varmet godt igennem.

Tilføj nu kokossukker, soya, fishsauce og gulerødder. Varm godt igennem, risene må gerne blive lidt sticky (tilføj evt ekstra olie) – tjek at kyllingen er gennemstegt og vend til sidst tomater og peberfrugt i retten.

Anret på tallerkener med limeskiver til at dryppe på, et drys af friske forårsløg, korianderblade, cashewnødder og hvis man er til stærk mad, så kom evt lidt finthakket rød chili eller et dryp af hot sriracha sauce på.