Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/wok-med-kylling/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Familiefavoritter, Forår, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Vinter

Wok med kylling og grøntsager

Denne lækre wok med kylling og grøntsager er et hverdagshit!

Det er en skøn hverdagsret. Nem og hurtig at tilberede, fyldt med grøntsager og en skøn ret som børnene også er vilde med – mine er i hvertfald meget begejstret og synes det smagte så skønt.

Wok med kylling og grøntsager er et herligt hverdagsmåltid, som er så lækkert. Den fintstrimlede omelet, som jeg laver retten med kan jo evt springes over – men prøv det endelig lige af – det smager super godt til!

Prøv også: Min skønne opskrift på Fried Rice med kylling >>

Wok med kylling og grøntsager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 3 æg
  • 3 spsk vand
  • 400 g kyllingebryst, skåret i tynde strimler
  • 1 spsk gul karrypasta
  • 1 løg, tynde både
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 200 g broccoli, i buketter
  • 1 rød peberfrugt, i tern
  • 150 g gulerødder, i julienne
  • 400 ml kokosmælk
  • 300 g nudler
  • 100 g baby spinat
  • 4 spsk sesamolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 3 stængler forårsløg, snittet
  • 40 g cashewnødder, grofthakkede
  • 1 håndfuld frisk koriander, grofthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk æg og vand godt sammen med lidt salt og peber til det er luftigt og kom det på en meget varm wok eller pande med olie.  Rør hurtigt igennem og lad det derefter sætte sig til en luftig omelet. Sæt omeletten til side på en tallerken.

Kom ekstra olie i den varme wok og steg kylling, karrypasta og løg. Vend under omrøring konstant i et par minutter.

Skru ned på middelvarme og tilsæt ingefær, hvidløg, broccoli, peberfrugt, gulerødder og kokosmælk. Lad det simre i 5 minutter og kog imens nudlerne efter anvisning på emballagen.

Skær omeletten i strimler og vend omelet, nudler og spinat i retten og anret i skåle. Top med cashewnødder, finthakket forårsløg og koriander.