SPAR PENGE PÅ MAD

Det er nemmest at spare penge på mad, hvis man får nogle gode rutiner og har et godt værktøj til hjælp. Hvis man lægger en god plan, undgår madspild, og får brugt alt det man har i køkkenet, så er man godt på vej.

Her får du skønne tips til hvordan du kan bruge Valdemarsro og madplaner til at spare ekstra på madbudgettet og samtidig spise god og lækker mad.

Få adgang til alle funktioner,
som hjælper dig til at spare penge på mad

Du får 7 dages gratis prøvetid og med et årsabonnement,
koster det
 under 4 kr om ugen at være medlem!

“Det er vigtigt at spise godt, lækkert og nærende! Det bliver man glad og i godt humør af.
God mad kan sagtens være budgetvenlig mad – med lidt god planlægning!” 

Lav madplan og køb fornuftigt ind

En god madplan, med lækre budgetvenlige retter hjælper til at man ikke laver hurtige løsninger, som oftest er væsentligt dyrere.

I Valdemarsro madplan kan du vælge den madplan der passer dig og udskifte opskrifterne i madplanen med mere budgetvenlige retter. Vi har lavet en budgetvenlig kategori, som du finder under tema + budgetvenlig i søgefunktionen.

– både på Valdemarsro hjemmesiden og i Valdemarsro App


spar penge på mad

Få adgang til alle funktioner,
som hjælper dig til at spare penge på mad

Du får 7 dages gratis prøvetid og med et årsabonnement,
koster det
 under 4 kr om ugen at være medlem!

PLANLÆG DINE MÅLTIDER OG INDKØB

Planlægning og smarte indkøb er et af de vigtigste tiltag for at du kan spare penge på mad. Det kan du få hjælp til med disse 4 step …

STEP 1
Vælg den billigste madplan

Helt grundlæggende er Valdemarsro vegetar madplan den billigste, at købe ind til – da kød ofte er dyrt. Du kan evt vælge den madplan, som dit udgangspunkt og så kan du altid helt frit udskifte retter og sætte opskrifter med kød på din madplan, hvis du har lyst til det.

STEP 2
Udskift retterne i madplanen

Du kan helt frit udskifte opskrifterne i din ugentlige madplan. Vælg fx opskrifter fra den ‘budgetvenlige retter’ eller brug den smarte ‘Tøm Køleskab’ funktion til at få brugt alt det du har i forvejen.

STEP 3
Køb ind 2 gange om ugen

Overfør med ét klik de dage på madplanen som du vil købe ind til. Tilføj de øvrige varer du mangler og gennemgå derefter dit køleskab og køkkenskuffer og klik alt det væk fra listen, som du har i forvejen. Når du handler 2 gange om ugen, undgår du at købe for meget du ikke mangler + du bliver ikke så fristet til at købe ekstra, når du har en god plan.

STEP 4
Køb ind hvor du vil

Du vælger selvfølgelig også helt selv hvilke mærker og varer du vil købe, så du kan handle i det supermarked, som har de bedste tilbud. Hvis du vil holde øje efter datovarer og gode tilbud – så vær altid sikker på at det kan holde sig og at du får det brugt! Brug ‘Tøm Køleskab’ funktionen til sikre at du får brugt alt det du har

Som medlemskab af Valdemarsro
er det endnu nemmere at spare penge på mad

✔️ Ny madplan med indkøbsliste hver uge

✔️ Du kan tilpasse madplanen med de opskrifter du ønsker

✔️ Super smart og nem indkøbsseddel

✔️ Del dit medlemsskab med din husstand

✔️ Gem yndlingsopskrifterne på din egen favoritside

✔️ Dit eget felt til at notere noter til opskrifterne under hver opskrift

✔️ Næringsindhold på alle opskrifter

✔️ Filtrering på allergener

✔️ Ingen reklamer, når du er medlem af Valdemarsro 🎉

BLIV MEDLEM AF VALDEMARSRO HER >>

Du får 7 dages gratis prøvetid og med et årsabonnement,
koster det
under 4 kr om ugen at være medlem

TIPS TIL AT SPARE PENGE PÅ MAD

Sæt dine favorit budgetvenlige retter på din favoritliste

Fx er dhal, kikærtegryde, bønnegryde, grøntsagsbiksemad, lynstegt karrykål og pastaretter super gode budgetvenlige opskrifter.

 

Vælg den billigste madplan at følge

En vegetar madplan er ofte billig, da kød er dyrere end grøntsager. Det betyder jo ikke, at du ikke frit kan tilvælge retter med kød – for det kan du sagtens, men så får du den mest budgetvenlige inspiration, hver uge og derefter kan du selv tilvælge andre retter.

 

Lav mad til flere dage og frys ned i portioner

Planlæg madplanen, så du sletter opskrifter fra de dage, hvor der er ‘mad fra frys’ på menuen.

 

Brug hvad du har i forvejen

En madplan tager udgangspunkt i aftensmaden, men vi spiser jo også oftest morgenmad og frokost – og det er godt at tænke lidt mere helhed ind i budgettet.

Få brugt det du har i forvejen med ‘Valdemarsro tøm køleskab’ funktion, som gør det nemt at sætte de opskrifter ind på madplanen der indeholder de råvarer du allerede har i køleskabet eller køkkenskuffen.

 

Spar lidt på krydderurter

Krydderier i maden gør hele forskellen, men man kan nu godt spare lidt på de friske krydderurter som det grønne drys, hvis budgettet ikke er til det. Men endnu bedre er det at dyrke krydderurterne selv i vindueskarmen. Du kan også bytte lidt rundt, fx får du ofte mere bredbladet persille for pengene end hvis du køber frisk koriander.

Lækre krydderier kan være et super godt gaveønske, hvis budgettet er småt. Så kan du ønske dig en lækker gavekurv med alle de krydderier som du bruger oftest.

 

Foodprep og spar de nemme løsninger væk

Vælg rene råvarer – der er mange lækre og nemme løsninger nu, som skyllet salat klar til brug, groftrevede gulerødder, snittet blomkål osv. Så dejligt og nemt! Men det koster altså også ekstra, så vil man gerne spare lidt på budgettet, så gør arbejdet selv og brug fx en times tid to dage om ugen på at ‘foodpreppe’ dine grøntsager, som du selv har skyllet, skrællet, snittet og revet.

Sådan er Valdemarsro Madplan bygget op

Når jeg laver madplaner har jeg fokus på årtidens råvarer i sæson og at der er variation i retterne i løbet af uge, så der er noget for enhver smag og sammensat en lækker madplan, der inspirere og skaber glæde i køkkenet og ved spisebordet.

Jeg gør mig også umage for, at der er variation i løbet af året og måneden, og du vil fx. ikke opleve, at opskrifterne på vores madplaner går igen mere end 4-5 gange i løbet af et år. At lave madplaner hjælper til at minimere madspild og mit fokus er at tilbyde en super fleksibel madplan, som du kan tilpasse så den passer præcis til dig og din familie!

PRØV GRATIS I 7 DAGE HER >>