Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillet-medister-med-sommergroent/ Aftensmad Familiefavoritter, Forår, Grill, Mad på budget, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer

Grillet medister med sommergrønt

Grillet medister med sommergrønt smager skønt! – og en god medister på grill er virkelig lækkert. Saftigt mørt kød og nem mad på en hverdag, som smager så skønt til kartoffelsalat og andre af sommerens skønne salater og grønne retter.

Her har jeg lavet en portion sommergrønt med lidt ekstra grønt i form af lyntilberedt spidskål og ærter i den lækre kartoffelsalat. Det smager super godt til medister og giver godt med grønt til. Du kan også grille et par majskolber eller andre lækre grøntsager til som tilbehør, hvis det lige passer ind, så er grøntsagsgrillspyd også geniale som tilbehør til grillet medister.

Prøv også: flere opskrifter til grill her >>

Grillet medister med sommergrønt
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • Sommergrønt
  • 1 kg nye kartofler
  • 1 spidskål, fintsnittet
  • 150 g friske ærter
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijon sennep
  • 2 tsk sukker
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 400 g medisterpølse
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sommergrønt
Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand.
Kom spidskål og ærter i gryden, lige 1 minut før kartoflerne er møre, læg låg på og hæld vandet fra efter 1 minut.
Spidskål skal blot akkurat falde sammen og ærterne skal blot lyntilberedes.

Lad kartofler, kål og ærter køle af i en skål og drys med persille.

Dressing
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep, sukker, persille, purløg, salt og peber sammen til en god dressing og smag den godt til.

Vend dressingen sammen med kartofler, spidskål og ærter, så snart det er kølet af.

Grillet medister
Grill medisteren i 10 minutter på hver side på en grill ved indirekte varme. Temperaturen i grillen skal være mellem 180 og 200 grader.

Servering
Server grillet medister med sommergrønt på tallerkener