Avocado med rejer


Det bliver næsten ikke nemmere … og avocado med rejer er en herlig og ultranem klassiker, både til forret, en lækker frokost eller som en del af en skøn brunch.
En perfekt moden avocado, skønne håndpillede rejer og den lækre krydrede urtemayo, som smager skønt af dild og citronskal. Drys med lidt flagesalt, lidt chiliflager, friskkværnet peber og lidt urter – både for den gode smag og for at gøre retten ekstra delikat at se på.
Helt enkelt eller med et godt stykke brød til.
Prøv også: opskrifter på flere forretter her >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Avocado med rejer
- 2 avocado
- 150 g rejer, gerne håndpillede
- 0,50 øko citron, i både
- 0,50 tsk chiliflager
- 1 håndfuld frisk dild
- flagesalt
- friskkværnet peber
- Dressing
- 50 g mayonnaise
- 0,50 øko citron, lidt fintrevet skal
- 1 tsk frisk dild, finthakket
- friskkværnet peber
Rør mayo med citronskal, flagesalt og dild.
Del avocado og tag stenen ud. Fordel rejerne i hulrummet på avocadoen. Top med dressing og drys med chiliflager, dild, salt og peber.
Server med citronbåde og en lille ske til at spise den med.

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan man lave retten i god tid.?
Hej Kirsten
jeg vil anbefale at lave den lige inden servering. Urtecremen kan dog sagtens laves i forvejen
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine