Avocado med rejer


Det bliver næsten ikke nemmere … og avocado med rejer er en herlig og ultranem klassiker, både til forret, en lækker frokost eller som en del af en skøn brunch.
En perfekt moden avocado, skønne håndpillede rejer og den lækre krydrede urtemayo, som smager skønt af dild og citronskal. Drys med lidt flagesalt, lidt chiliflager, friskkværnet peber og lidt urter – både for den gode smag og for at gøre retten ekstra delikat at se på.
Helt enkelt eller med et godt stykke brød til.
Prøv også: opskrifter på flere forretter her >>
Avocado med rejer
- 2 avocado
- 150 g rejer, gerne håndpillede
- 0,50 øko citron, i både
- 0,50 tsk chiliflager
- 1 håndfuld frisk dild
- flagesalt
- sort peber
- Dressing
- 50 g mayonnaise
- 0,50 øko citron, lidt fintrevet skal
- 1 tsk frisk dild, finthakket
- sort peber
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Rør mayo med citronskal, flagesalt og dild.
Del avocado og tag stenen ud. Fordel rejerne i hulrummet på avocadoen. Top med dressing og drys med chiliflager, dild, salt og peber.
Server med citronbåde og en lille ske til at spise den med.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)