Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/topping-suppe/

Topping til suppe og salat

Jeg elsker knasende sprød topping på både suppe og salater.

Oftest rister jeg lige hvad jeg skal bruge her og nu og finder på, mens suppen simrer på komfuret – men her den anden dag, tænkte jeg, at det ville da være fint at være lidt på forkant og lave en større portion suppe og salat topping på en gang.
Som sagt, så gjort!

Denne suppetopping kan varieres med andre nødder, frø og kerner og den smager vildt lækkert! En salt granola, kan man vel kalde det.

Jeg testede den første gang på blomkålssuppe – og det var toppen! En sprød sag der fint kan bruges til alverdens slags cremede supper og som et lille drys over den grønne salat.

PT10M

Allround sprød topping til salat og suppe

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 uger
Antal1 glas
Ingredienser
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 0,50 tsk honning
  • 2 tsk soja
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom alle kerner og frø på en tør pande og rist under omrøring, til græskarkernerne begynder at poppe en smule, og det hele bliver lettere gyldent.

Tag panden af varmen, tilsæt honning og soja og rør godt rundt.

Drys med en smule spidskommen og frisk­kværnet peber.