Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/topping-suppe/

Topping til suppe og salat

Sprød topping på både suppe og salater er ofte der der lige et prikken over i´et og der skal så lidt til for lige at fuldende et måltid på den måde.

Indimellem laver jeg en større portion suppe og salat topping. Den kan varieres med andre nødder, frø og kerner og den smager vildt lækkert! En saltet granola, kan man næsten kalde det.

En sprød sag til cremede supper og som et lille drys over den grønne salat, vendt i en lækker dressing. Nemt og godt!

Prøv også: skønne opskrifter på suppe >>

PT10M

Topping til salat og suppe

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 uger
Antal1 glas
Ingredienser
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 0,50 tsk honning
  • 2 tsk soja
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom alle kerner og frø på en tør pande og rist under omrøring, til græskarkernerne begynder at poppe en smule, og det hele bliver lettere gyldent.

Tag panden af varmen, tilsæt honning og soja og rør godt rundt.

Drys med en smule spidskommen og frisk­kværnet peber.