Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/topping-suppe/

Topping til suppe og salat

Jeg elsker knasende sprød topping på både suppe og salater.

Oftest rister jeg lige hvad jeg skal bruge her og nu og finder på, mens suppen simrer på komfuret – men her den anden dag, tænkte jeg, at det ville da være fint at være lidt på forkant og lave en større portion suppe og salat topping på en gang.
Som sagt, så gjort!

Denne suppetopping kan varieres med andre nødder, frø og kerner og den smager vildt lækkert! En salt granola, kan man vel kalde det.

Jeg testede den første gang på blomkålssuppe – og det var toppen! En sprød sag der fint kan bruges til alverdens slags cremede supper og som et lille drys over den grønne salat.

PT10M

Suppe og salat topping

2 1/2 dl    10 min.
2 1/2 dl
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Kom alle kerner og frø på en tør pande og rist under omrøring til græskarkernerne begynder at poppe en smule og det hele bliver lettere gyldent.

Tag panden af varmen og tilsæt honning og soya, mens der røres godt rundt.

Drys med friskkværnet sort peber og en smule spidskommen (kan undlades, hvis man ikke er så begejstret for det krydderi) og så opbevares det i et lufttæt glas, hvor det fint holder sig sprødt i et par uger.