Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ramsloegspesto/

Ramsløgspesto

Skøn og forårslækker ramsløgspesto med den lækre hvidløgsduftende grønne forårsbebuder, som titter op af jorden og er plukkeklar og meget anvendelig til mange retter i køkkenet.

Jeg har lavet den skønne pesto med parmesanost og cashewnødder – men man kunne også køre den nordiske stil og bruge solsikkekerner, vesterhavsost og rapsolie … uanset, så lover jeg at det bliver et skønt resultat.

Pesto med ramsløg er super lækkert og kan bruges præcis som traditionel pesto med basilikum. Vi kommer det på laksefilet, inden vi bager den i ovnen eller på grill. Smører sandwich med ramsløgspestoen, vender kartofler i eller bager disse lækre hvidløgsflutes med pesto.

PT5M

Ramsløgspesto

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed4 dage
Kan frysesJa
Antal1 portion
Ingredienser
  • 3 håndfulde ramsløg, blade
  • 30 g cashewnødder
  • 40 g parmesan, groftrevet
  • 0,50 citron, saft herfra
  • 3 spsk olivenolie
  • flagesalt, til at smage til
  • sort peber, friskkværnet, til at smage til
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom det hele i en blenderskål og blend godt med en stavblender.

Smag til med salt og peber + evt mere olie.

 

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>

 

Opskriften giver ca 1 dl