Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kammerjunker/

Kammerjunkere

Kammerjunkere er et hurtigt og overskueligt lille bageprojekt, som Johan og Julie elsker at være med til. Det eneste der er svært er at vente på, at de først må spises til dessert … -så vi prøvesmagte naturligvis inden og det kan varmt anbefales at lave en stor portion, for de holder sig glimrende en lille uges tid i en kagedåse.

Der er virkelig ikke noget meget mere sommerskønt end aftensmad spist under den blå himmel i haven, blomster i haven, hjemmedyrkede sprøde krydderurter, summende humlebier i lavendelblomster og sprøde nybagte kammerjunkere i selskab med søde danske jordbær og hjemmelavet koldskål.

Prøv også: 
Opskrift på den lækreste hjemmelavede koldskål her >>

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser opskriften på de lækre kammerjunkere, den kan I smutte ind på min YouTube kanal og se lige her.

PT30min

Kammerjunkere

40-45 stk    30 min
40-45 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min
Fremgangsmåde

Se videoen, hvor jeg viser opskriften her>>valdemarsro youtube

 

De to slags mel, bagepulver, sukker, citronskal og vaniljesukker blandes godt sammen. Smørret smuldres i melblandingen, til det er helt fint smuldret. Tilsæt ægget for at samle dejen og ælt hurtigt dejen sammen.

Skær små stykker på ca. 6 g., og tril dem til små kugler, som lægges på en bageplade med bagepapir.

Giv dem alle sammen et tryk på midten med pegefingeren, så de bliver flade. Bag i en forvarmen ovn ved 150 grader i 15-20 minutter.

Spis med lækker hjemmelavet koldskål og gerne friske bær.