Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/koldskaal/ Dessert Kager og søde sager, Sommer, Studenterfester og studenterkørsel

Koldskål

Min opskrift på hjemmelavet koldskål smager fantastisk og den er min families favorit, som vi holder meget af at nyde på en skøn sommerdag.

Den er luftig, lækker og prikket af vaniljekorn – smager helt forrygende, hvad enten den serveres til morgenmad, dessert, aftensmad eller som en hyggesnack om eftermiddagen. Jeg servere den med sommersøde bær og sprøde kammerjunker eller granola, samt lidt frisk mynte.

Jeg ved bare, at I også vil være vilde med den ♡

Prøv også: opskrift på hjemmelavede kammerjunker >>

Koldskål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 0,50 vaniljestang
  • 2 spsk sukker
  • 3 æggeblomme
  • 1 liter kærnemælk
  • 3 dl ymer
  • 0,50 øko citron, saft og skal
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær vaniljestangen igennem på langs og skrab vaniljekornene ud. Brug en smule af sukkeret til at gnide ud i vaniljekornene, så de fordeler sig smukt i koldskålen.

Pisk æggeblommer, vanilje og sukker sammen til en tyk og luftig æggesnaps.

Rør æggesnapsen sammen med kærnemælk og ymer. Smag til med citronsaft og fintrevet citronskal og server straks eller stil på køl, til koldskålen skal serveres.