Grillede bananer med mørk rom


Grillede bananer er en perfekt dessert til grillaftenerne i haven. Den er på menuen hver sommer herhjemme og gerne flere gange i løbet af sæsonen.
Når middagen er grillet og man er færdig med at nyde maden ved havebordet, så er det nemt at komme et par bananer på grillens eftervarme og riste et par marshmallows til. Det er virkelig lækkert.
Jeg servere de grillede bananer med mørk rom til os voksne og uden til børnene – og det smager dejligt både med og uden.
Prøv også: min opskrift på jordbærkoldskål >>
Grillede bananer med mørk rom
- 4 banan, modne
- 50 g mørk chokolade, smeltet
- 8 cl mørk rom
- 8 skumfiduser, store
- 0,40 liter vaniljeis
- 0,50 bakke jordbær
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Læg de hele bananer med skræl på grillen. Lad dem grille ved middelvarme, til bananskrællen er helt mørkebrun.
Smelt imens chokoladen over et vandbad og lad den køle lidt af.
Tag bananerne af grillen og skær et snit på langs, åbn og dryp mørk rom i bananerne – kun til de voksne!
Server på tallerkener med mørk chokolade over, grillede skumfiduser, en kugle vaniljeis og jordbær.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hej ? tak for en fantastisk blog.
Kan man bage/grille dem i ovnen også? ☺️
Hej Kirstine
ja, det kan du sagtens gøre. Bare til skallen er godt mørk.
Tak for din søde hilsen ♡
Kh Ann-Christine