Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaerkoldskal/

Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål med friske blendede jordbær er et skønt friskt og sommerlækkert twist på den klassiske danske koldskål.

Perfekt kølende dessert på en varm sommerdag, og et stort hit nu hvor der er søde danske jordbær i sæson. Prøv også at hælde den på en termoflaske og tag med på picnic og strandturen, det er virkelig lækkert at tage med.

Jeg servere den gerne med kammerjunker, men granola er også altid lækkert til koldskål om sommeren.

Prøv også: min opskrift på hjemmebagte kammerjunker >>

PT15M

Jordbærkoldskål

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Holdbarhed2 dage
Ingredienser
  • 2 æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • 1 l kærnemælk
  • 1/2 l tykmælk
  • 1/2 tsk vaniljepulver, eller 1 tsk vaniljesukker
  • 125 g jordbær
  • Topping
  • 125 g jordbær
  • frisk mynte
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer, vanilje og sukker til luftig æggesnaps.

Pisk kærnemælk og tykmælk i.

Blend de friske jordbær og pisk den blendede jordbærmasse i koldskålen.