Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaerkoldskal/

Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål med friske blendede jordbær er et skønt friskt og sommerlækkert twist på den klassiske danske koldskål.

Perfekt kølende dessert på en varm sommerdag, og et stort hit nu hvor der er søde danske jordbær i sæson. Prøv også at hælde den på en termoflaske og tag med på picnic og strandturen, det er virkelig lækkert at tage med.

Jeg servere den gerne med kammerjunker, men granola er også altid lækkert til koldskål om sommeren.

Prøv også: min opskrift på hjemmebagte kammerjunker >>

PT30M

Jordbærkoldskål

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 æggeblomme
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 liter kærnemælk
  • 0,50 liter tykmælk
  • 125 g jordbær
  • Til servering
  • 125 g jordbær
  • frisk mynte
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål til en tyk og luftig æggesnaps.
Pisk kærnemælk og tykmælk i æggesnapsen.

Blend de friske jordbær og pisk den blendede jordbærmasse i koldskålen.

Server med friske jordbær, kammerjunkere og lidt mynte