Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaerkoldskal/

Jordbærkoldskål

Vi spiste denne lækre jordbærkoldskål med friske blendede jordbær til aftensmad forleden aften.

Perfekt kølende og let aftensmad på en varm sommerdag, hvor vi havde snacket ærter, kirsebær, jordbær og ribs hele eftermiddagen.

Jeg har ikke lavet den så sød, da det var til aften – hvis man vil spise den som dessert, så foretrækkes den måske lidt sødere. Tilføj så bare lidt mere sukker eller lidt honning måske.

PT15min

Jordbærkoldskål

4 pers    15 min
4 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Halver vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, fordel dem i sukkeret, så vaniljekornene skilles fra hinanden.

Pisk æggeblommer og vaniljesukkeret sammen til en lækker luftig æggesnaps.

Pisk kærnemælk og tykmælk i.

Blend de friske jordbær og pisk den blendede jordbærmasse i koldskålen.

Server med de dejligste sommertoppings