Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/solbaermarmelade/

Solbærmarmelade

Solbærmarmelade smager så dejligt og er luksuslækkert på en lun nybagt bolle.

Vi har solbærbuske i haven, både hjemme og i vores sommerhus og jeg nyder det. Det er sådan en rigdom at plukke skåle med lækre bær og lave dem til lækre og søde sager i køkkenet. Det er nemt at have bærbuske, de kræver virkelig ikke meget og de giver hurtigt godt med bær.

Solbærmarmeladen er også lækker til desserter, kager og rørt i en vaniljeis med chokoladestykker.

Prøv også: min opskrift på solbærsaft >>

PT50M

Solbærmarmelade

Tid i alt50 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed1 måned
Antal0.5 liter
Ingredienser
  • 500 g solbær, nippede fra stilken
  • 300 g sukker
  • 0,50 citron, saften herfra
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom solbær, sukker og citronsaft i en gryde.

Kog op og skrue derefter ned for varmen til det simre.

Lad det simre ved lav-middel varme uden låg i cirka 30 minutter, til det koger lidt ind.

Hæld på et rengjort skoldet glas, skyllet i lidt stærk spiritus.