Menu×
 

Smørbart og Syltetøj

Jeg synes det er rart at fylde køleskabet med hjemmelavede marmelader, syltetøj, kompot og hjemmelavet karamel til at smøre på nybagte boller, røre op i yoghurt og skyr og til at nyde til alverdens dejlige små retter, måltider og lækre ting. Jeg holder meget af at disse små lækkerier er nemme at lave og at man hverken behøver specielle redskaber eller råvare og ingredienser, som ikke er til at få fat i, i det lokale supermarked.
Her kommer løbende nye opskrifter til, for hver sæson laver jeg små nye varianter af syltetøj, marmelader og kompot og deler opskrifterne her på bloggen.





Rabarberkompot
Jordbærkompot
Rabarber marmelade
Ribsgelé
Blåbærkompot
Appelsinmarmelade
Bagte Rabarber
Æblesmør med vanilje og stjerneanis
Saltkaramel sauce
Blåbærsyltetøj
Æblegele
Kryddersmør
Butterbeans hummus
Labneh - mellemøstlig frisk ost
Hjemmelavet nutella
Hjemmelavet hasselnøddesmør
Chokoladesmør med hassenøddeknas
Hasselnødde og chokoladesmør
Ferskenkompot - et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Blommemarmelade
Dolce Latte - cremet karamel kogt i et glas
Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål
Stikkelsbær Marmelade
Bergamotte Marmelade
Lemoncurd
Brombærsyltetøj
Cremet karamel af kondenseret mælk
Mandelsmør
Chokoladecreme - med hvid-, mælke- og mørk chokolade
Grapecurd