Menu×
 

Smørbart og Syltetøj

Jeg synes det er rart at fylde køleskabet med hjemmelavede marmelader, syltetøj, kompot og hjemmelavet karamel til at smøre på nybagte boller, røre op i yoghurt og skyr og til at nyde til alverdens dejlige små retter, måltider og lækre ting. Jeg holder meget af at disse små lækkerier er nemme at lave og at man hverken behøver specielle redskaber eller råvare og ingredienser, som ikke er til at få fat i, i det lokale supermarked.
Her kommer løbende nye opskrifter til, for hver sæson laver jeg små nye varianter af syltetøj, marmelader og kompot og deler opskrifterne her på bloggen.





Rabarberkompot
Jordbærmarmelade
Jordbærkompot
Rabarber marmelade
Ribsgelé
Bagte Rabarber
Blåbærkompot
Labneh - mellemøstlig frisk ost
Saltkaramel sauce
Æblegele
Chokoladesmør med hassenøddeknas
Chokoladecreme - med hvid-, mælke- og mørk chokolade
Kryddersmør
Bergamotte Marmelade
Stikkelsbær Marmelade
Blåbærsyltetøj
Mandelsmør
Appelsinmarmelade
Hasselnødde og chokoladesmør
Hjemmelavet hasselnøddesmør
Blommemarmelade
Grapecurd
Brombærsyltetøj
Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål
Dolce Latte - cremet karamel kogt i et glas
Æblesmør med vanilje og stjerneanis
Ferskenkompot - et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet nutella
Cremet karamel af kondenseret mælk
Butterbeans hummus
Lemoncurd