Menu×
 

Smørbart og Syltetøj

Jeg synes det er rart at fylde køleskabet med hjemmelavede marmelader, syltetøj, kompot og hjemmelavet karamel til at smøre på nybagte boller, røre op i yoghurt og skyr og til at nyde til alverdens dejlige små retter, måltider og lækre ting. Jeg holder meget af at disse små lækkerier er nemme at lave og at man hverken behøver specielle redskaber eller råvare og ingredienser, som ikke er til at få fat i, i det lokale supermarked.
Her kommer løbende nye opskrifter til, for hver sæson laver jeg små nye varianter af syltetøj, marmelader og kompot og deler opskrifterne her på bloggen.


Tilbage


Solbærmarmelade
Stikkelsbær Marmelade
Ramsløgssmør
Rabarberkompot
Chokoladecreme - ganache
Appelsinmarmelade
Hybenmarmelade
Jordbærmarmelade
Jordbærkompot
Jordbærsyltetøj
Bagte Rabarber
Blåbærkompot
Labneh - mellemøstlig frisk ost
Kryddersmør
Bergamotte Marmelade
Saltkaramel sauce og karamelcreme
Rabarbermarmelade
Blåbærsyltetøj
Æblegele
Ribsgelé
Hindbærmarmelade
Chokoladesmør med hassenøddeknas
Hjemmelavet hasselnøddesmør
Blommemarmelade
Grapecurd
Brombærsyltetøj
Æblesmør med vanilje og stjerneanis
Ferskenkompot - et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet nutella
Butterbeans hummus
Lemoncurd