Bagte Rabarber


Bagte rabarber er virkelig lækkert, som tilbehør til mange retter. Prøv at spise det til morgengrøden, server det til ostebordet med charcuteri eller brug de bagte rabarber til trifli, i stedet for kompot og i yoghurt med granola.
Man kan bruge hvilken som helst rabarber stængler, men er de i den meget syrlige del af skalaen, så skal der måske justeres en anelse op for sukkeret. Prøv at holde sukkermængden lidt nede, da rabarbersmagen også udvikler sig så lækkert og aromatisk velafbalanceret, når rabarberen bliver bagt.
Prøv også: opskrift på lækker rabarberkage >>
Bagt rabarber
- 300 g rabarber, i tern
- 0,50 tsk vaniljepulver
- 2 spsk sukker
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Kom rabarber, vanilje og sukker i en skål og vend det godt sammen.
Fordel i en bradepande med bagepapir og bag rabarberne i en forvarmet ovn ved 140 grader varmluft i 30 minutter.
Næringsindhold

Pr. 100 g
(xxx kcal)
Pr. portion
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
kan man bruge creme fraishe til eton mess i stedet for flødeskum? – elsker dine opskrifter :) varm hilsen fra Merete
Hej Merete
Mange tak for din søde hilsen :)
Det er nok smag og behag … jeg kan rigtig godt lide cremefraiche til kager osv. Men til eton mess og andre desserter ala trifli, vil jeg synes det mangler luftighed.
Men du må endelig prøve det af, hvis jeg skulle lave den med cremefraiche, så ville jeg bruge 38 % rørt op med vaniljekorn rørt ud u en halv tsk flormelis.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Er det ikke vinrabarber, du bruger? De kræver jo minidre sukker end de almindelige?
Jeg bruger vin- eller jordbær rabarber, som regel.
Kh Ann-Christine