Bagte Rabarber


Bagte rabarber er virkelig lækkert, som tilbehør til mange retter. Prøv at spise det til morgengrøden, server det til ostebordet med charcuteri eller brug de bagte rabarber til trifli, i stedet for kompot og i yoghurt med granola.
Man kan bruge hvilken som helst rabarber stængler, men er de i den meget syrlige del af skalaen, så skal der måske justeres en anelse op for sukkeret. Prøv at holde sukkermængden lidt nede, da rabarbersmagen også udvikler sig så lækkert og aromatisk velafbalanceret, når rabarberen bliver bagt.
Prøv også: opskrift på lækker rabarberkage >>
Bagt rabarber
- 300 g rabarber, i tern
- 0,50 tsk vaniljepulver
- 2 spsk sukker
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Kom rabarber, vanilje og sukker i en skål og vend det godt sammen.
Fordel i en bradepande med bagepapir og bag rabarberne i en forvarmet ovn ved 140 grader varmluft i 30 minutter.
Næringsindhold

Pr. portion
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)