Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagte-rabarber/

Bagte Rabarber

Bagte rabarber er virkelig lækkert, som tilbehør til mange retter. Prøv at spise det til morgengrøden, server det til ostebordet med charcuteri eller brug de bagte rabarber til trifli, i stedet for kompot og i yoghurt med granola.

Man kan bruge hvilken som helst rabarber stængler, men er de i den meget syrlige del af skalaen, så skal der måske justeres en anelse op for sukkeret. Prøv dog at holde sukkermængden lidt nede, da rabarbersmagen også udvikler sig så lækkert og aromatisk velafbalanceret, når rabarberen bliver bagt.

De færdige bagte rabarber kan opbevares på køl og kan sagtens holde sig i 3-4 dage.

Prøv også: opskrift på lækker rabarberkage >>

PT40M

Bagt rabarber

Tid i alt40 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed4 dage
Kan frysesJa
Antal1 portion
Ingredienser
  • 300 g rabarber, i tern
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk rørsukker
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom rabarber, vanilje og sukker i en skål og vend det godt sammen.

Fordel i en bradepande med bagepapir og bag rabarberne i en forvarmet ovn ved 140 grader varmluft i 30 minutter.