Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rabarberkompot/

Rabarberkompot

I min opskrift på rabarberkompot møder smagen af sødt og syrligt den skønne aromatiske vanilje, som virkelig er noget så fin sammen med rabarber.

Rabarberkompot er vidunderlig smuk med den flotte røde farve og de sorte vaniljekorn – og så smager rabarberkompot perfekt til morgenmadsbordet og til mange andre ting.

Som en ekstra bonus, så er det supernemt at lave selv …

PT10M

Rabarberkompot

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal1 portion
Holdbarhed2 uger
Kan frysesJa
Ingredienser
  • 200 g rabarber, skåret i stykker af ca 1 cm
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1/2 dl rørsukker
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg viser opskriften her >>

 

Kom alle ingredienserne i en gryde og rør det godt sammen.

Lad det stå i et kvarter til en halv time.

Tænd for varmen og varm op under omrøring.

Det skal have omkring 5-10 minutter, hold øje for pludselig er rabarberen blød og den skal ikke være overkogt.